EkonomiGenelTürkiye

SSK, BAĞKUR, 4A, 4B, 4C Memurlara ve EYT Emeklilerine SGK’dan 12.000 TL Para İadesi Müjdesi

4A 4B 4C SSK BAĞKUR Memur EYT emeklilerine ilaç gibi gelecek müjde! SGK 12.000 TL para iadesi başlattı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Emeklilere Promosyon Başlattı

Emeklilerin geçim derdi Temmuz zammı ile daha da artarken milyonlarca emekliye güzel bir haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) devreye girerek emeklilere ödenecek olan promosyon tutarını artırdı ve bankalar da rakamları yükseltmek zorunda kaldı. Nakit ihtiyacı olan emeklilere yönelik olarak SGK tarafından yapılan güncelleme sonrasında bankalardan 12.000 TL para iadesi kararı çıktı.

Akbank Emekli Promosyonu Tutarını 12.000 TL’ye Yükseltti

SGK tarafından yapılan güncelleme sonrasında özel bankalar promosyon tutarlarını güncelledi ve Akbank uzun bir süre sonra ödediği rakamı 12 bin TL seviyesine çıkardı. Daha önce de promosyon tutarını ilk yükselten banka Akbank olmuş ve diğer özel bankalar da rakamlarını yükselterek rekor tutarlar açıklamıştı.

Akbank tarafından yapılan açıklamada, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 18 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Banka’dan alan emeklilerin 10.000 TL’ye kadar promosyondan faydalanabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra, kampanya dönemi içerisinde Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 400 TL olmak üzere toplamda 2.000 TL chip-para ve 12.000 TL’ye varan ödül fırsatından da yararlanılabileceği duyuruldu. Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşın kolayca Akbank’a taşınabileceği ve promosyon başvurusunda bulunabileceği vurgulandı.

En Yüksek Promosyon Hangi Bankada Veriliyor?

Bankalar arasında promosyon rakamları hakkında bir yarış devam ederken, 20 Eylül 2023 itibariyle en yüksek promosyonu veren bankanın Akbank olduğu belirlendi. ING Bank 10.000 TL, Yapı Kredi Bankası 9.200 TL, Garanti BBVA Bankası ve İş Bankası ise emekli maaşı promosyonu olarak hala 7.500 TL ödemeye devam etmektedir.

SSK, BAĞKUR, 4A, 4B, 4C Memurlara ve EYT Emeklilerine SGK'dan 12.000 TL Para İadesi Müjdesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.