EkonomiGenelTürkiye

“Beylikdüzü Belediyesi, Açıktan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İlanı”

Belediye Personeli Alımı İş İlanları

Beylikdüzü Belediyesi’nde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Alımı

Beylikdüzü Belediyesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 10 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacağını duyurdu. Kadın ve erkek adayların başvurularının kabul edileceği alıma ilişkin detaylar aşağıda yer almaktadır.

Personel Alımı Başvuru Koşulları

Alıma başvuracak adayların daha önce çalıştıkları kamu ve kamu kuruluşlarında ahlaki veya disiplinsizlik nedeniyle işten çıkarılmamış olmaları gerekmektedir.

Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip adaylar arasından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı olanlar alım yapılacaktır. Bilgisayar dersi gördüğüne dair belge sunan adaylardan sertifika belgesi talep edilmeyecektir.

Adayların başvuru yapabilmesi için lisans düzeyinde maliye iktisat veya muhasebe programlarından birinden mezun olmaları yeterlidir.

KPSS Şartı ve Yazılı Sınav Açıklaması

2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P-3 puan türünde en az 80 puan almış olmanız gerekmektedir. Yazılı sınava girecek adaylar, puan sıralamasına göre en yüksek puandan başlanmak üzere boş kadro sayısının 5 katı kadar aday arasından seçilecektir.

Sınava katılma hakkı kazanmayan adaylara herhangi bir bilgilendirme yapılmayacaktır. Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınav tarihi ve saati hakkında Belediyenin resmi internet sitesinden bilgilendirilecektir. Adaylardan sınav tarihinde ve saatinde sınav yerinde bulunmaları istenecektir.

Kamu Personel Alımı Başvuru Süreci

Beylikdüzü Belediyesi’nin yayımladığı belediye iş ilanına başvurular 27 Kasım 2023 tarihinde başlayacaktır. Başvurular, 1 Aralık 2023 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde tamamlanmalıdır. Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla aşağıdaki adrese yapılabilir:

Başvuru adresi: “Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü-İSTANBUL adresindeki Beylikdüzü Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü”

Başvuru kılavuzu için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.