EkonomiGenelTürkiye

Selçuk Üniversitesi: Temizlik Personeli, Güvenlik ve Personel Alıyor

Selçuk Üniversitesi 87 Temizlik Personeli, Güvenlik ve Personel Alımı

Selçuk Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 8 büro personeli, 45 temizlik görevlisi, 2 şoför, 2 aşçı, 4 destek personeli, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, bir mühendis, 4 Tekniker, 1 Teknisyen, 3 laborant ve 1 röntgen teknisyeni alımı yapacaktır.

Üniversite Personel Alımı İlanları Başvuru Şartları Nedir?

Büro personel alımı: Lisans düzeyinde siyaset bilimi ve kamu yönetimi, işletme, iktisat, uluslararası ilişkiler veya uluslararası ticaret ve finansman bölümü mezunu olmanız gerekmektedir.

Temizlik personeli alımı: Lise veya dengi okullardan mezun olmuş temizlik görevi yapmasına engel sağlık sorunu olmayan adaylardan alımı yapılacaktır.

Şoför alımı: En az lise mezunu olan ve G sınıfı ehliyete sahip olan adaylardan alım gerçekleşecektir. Beko-loder operatörü vergisine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca SRC – 2 mesleki yeterlilik belgesine psiko-teknik belgesi istenmektedir.

Destek personel alımı: Sahi tesisat boya uygulama çatı yalıtım izolasyon alanlarında, alçı dekorasyon asma, tavan alçıpan ve duvar işleri alanların da lise mezunlarından alım yapılacaktır. İlgili alanlarda bir yıl mesleki deneyime sahip olmuş olmanız gerekmektedir.

Güvenlik görevlisi alımı: Adayların lise veya dengi okullardan mezun olmuş bir güvenlik görevlisi olarak çalışmaya engel durumu olmaması gerekmektedir.

Mühendis alımı: Lisans düzeyinde bilişim sistemleri mühendisi, bilgisayar mühendisliği, bilişim mühendisliği, bilgisayar bilimleri, matematik mühendisliği veya bilgisayar ve enformatik Mühendisliği Bölümü mezunu olmanız yeterlidir.

Tekniker alımı: İnşaat, makine, elektrik, tarla bitkileri alanlarında ön lisans mezunu olmuş olan adaylardan alım yapılacaktır. En az b sınıfı sürücü belgesi istenmektedir.

Teknisyen alımı: Tesisat teknolojisi bölümü lise mezunlarından alım yapılacaktır.

Laborant alımı: Önlisans düzeyinde laborant ve veterinerlik, tarımsal laboratuvar, tıbbi laboratuvar ve tıbbi laboratuvar teknikerleri bölüm mezunlarını an yapılabilir.

Röntgen teknisyeni alımı: Meslek yüksekokullarında okutulan radyoterapi ve radyoloji veya tıbbi görüntüleme teknikleri bölümü mezunu olmanız gerekmektedir.

KPSS Şartı

2022 KPSS puanı geçerli olmak kaydı ile lisans mezunlarının P-3 önlisans mezunlarının P-93 ve ortaöğretim mezunlarının ise P-94 puan türlerini yapılacak sıralamaya göre alımları gerçekleşecektir.

Personel alımı ilanları başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Başvurular personelilan.selcuk.edu.tr adresi üzerinden 31 Temmuz – 14 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Güncel Konya iş ilanları için bizi takip edebilirsiniz.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.