EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası Bankamatik Kartı ve Hesabı Olanlara 50 Bin TL Verilecek!

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Destek Kredisi Kampanyası

Vatandaşların maaşlarından hızla eriyen paralarının yerine koymak için, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası ortak bir kampanya başlattı. Kefil veya koşul aranmadan, hemen başvuranlara 50,000 TL ödeme sağlanıyor.

Kredi Kampanyası Koşulları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla bankalar, destek kredisi paketi için çalışmalarını yürüttü. Sonuç olarak, Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, vatandaşlara özel olarak %0,99 faiz oranıyla kredi oluşturdu. Kredi başvuru koşulları şu şekilde belirlendi:

Destek Kredisi Kapsamında Yapılacak Harcamalar

  • Kapı çatı sistemleri
  • Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri
  • Dış cephe mantolama işlemleri (ısı, su, ses veya yangın yalıtımı)
  • Apartman veya site yönetimleri tarafından karar alınması durumunda, apartman veya site konutları için finansman desteği sağlanması
  • Apartman yönetimlerinin karar alması durumunda, yalıtım hizmeti almak isteyen bireysel konutlar için destek sağlanması
  • Yalıtım hizmeti için anlaşma yapılan uygulayıcı firmayla apartman veya site yönetimi arasında sözleşme bulunması
  • Yalıtım hizmetinin faturasının proforma faturasıyla birlikte şubeye teslim edilmesi

60 Ay Vadeli 50.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Apartman veya site yönetimi olan konutlarda, yönetim karar defteri bankaya ibraz edilerek kredi başvurusu yapılabilir. Apartman veya site yönetiminin olmadığı durumlarda, bağımsız bölüm sahiplerinin malik-devre mülk olarak da bilinen nitelikli bağımsız bölümlerinin maliyeti üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirler. Bu durumda, yalıtım hizmeti için anlaşma yapılan uygulayıcı firmayla birlikte belgeleri bankaya teslim etmek gerekmektedir.

Yalıtım hizmetinin faturasının proforma faturasıyla birlikte şubeye teslim edildikten sonra, kredi başvurusu iki aşamada değerlendirilir. İlk aşamada, yalıtım ücretinin %60’ı için destek verilir. İkinci aşamada, yalıtım işlemi tamamlandıktan sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş C sınıfı enerji kimlik belgesi, yüzde 40’lık kısmın kredi başvurusu için ibraz edilmesi şartıyla kullanılabilir.

Yukarıdaki belgelerle birlikte yapılan kredi başvuruları, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank şubelerine bizzat yapılmalıdır.

Ziraat Bankası Bankamatik Kartı ve Hesabı Olanlara 50 Bin TL Verilecek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.