EkonomiGenelTürkiye

İŞKUR İEP Kasım Ayı Kamu İşçi Alımları Devam Ediyor!

**Kasım Ayında Personel Alımı İçin Açık İş İlanları Bulunmaktadır**

**Kamu Personeli Alımı Başvuru Koşulları**

**İş İstihdam Süreci**

**İŞKUR İş İlanı Başvuru Şekli ve Tarihi**

Kasım ayında İŞKUR tarafından yayımlanan işbaşı eğitim programları kapsamında güncel ilanlar bulunmaktadır. Bu ay içerisinde konfeksiyon işçisi alımı yapılacağı duyurulmuştur. Şartlı ve sınavsız bir şekilde gerçekleştirilecek olan bu alım için son başvuru tarihi 31 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Kamupersonelialim.com yazarları olarak bu ilan hakkında gerekli detayları sizler için derledik.

İşbaşı eğitim programı (İEP) çerçevesinde gerçekleşecek olan personel alımları için belirli koşullar bulunmaktadır. İŞKUR İEP ilanları için ortak aranan bazı koşullar şunlardır:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– İŞKUR yaş aralığında bulunmak (En az 15 yaş şartı vardır.),

– İlgili pozisyonlar için gerekli olan eğitim standartlarına sahip olmak,

– Daha önce herhangi bir kamu kurumunda çalışmamış olmak veya belirli koşulları sağlamak,

– Sabıka kaydının bulunmaması veya belirli koşulları sağlamak,

– Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya muaf olmak,

– Emekli olmamak veya emekliliğe hak kazanmamış olmak.

Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre, program dahilinde 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle işe başlamaları planlanmaktadır. İlanın bitiş tarihi hakkında ise resmi bir açıklama yapılmamıştır. Haftalık olarak minimum 5 ve maksimum 8 saat olmak üzere toplamda 45 saatlik çalışma saatleriyle program planlanmaktadır. Ancak, alımın yapılacağı sektörde program süresi değişiklik gösterebilir.

1174385 İEP İŞKUR iş ilanı kategorisinde yer alan konfeksiyon işçisi alımı için başvurular başlamıştır. İlgili kurum tarafından yapılan açıklamaya göre, Ordu iş ilanları kategorisinde alım yapılacaktır. Adaylar başvurularını 31 Ekim 2023 tarihine kadar İŞKUR e-Şube üzerinden çevrim içi sistem aracılığıyla tamamlamaları gerekmektedir. Posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İŞKUR İEP Kasım Ayı Kamu İşçi Alımları Devam Ediyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.