Genel

Arda Güler’ın Real Madrid Macerası Son mu Buluyor? Doktoru açıkladı!

Genç futbolcu Arda Güler milli maçta attığı golle fileleri havalandırmış ve Avrupa takımlarının bir anda radarına takılmıştı. Güler’in genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performans sonrasında oyuncuya Real Madrid ve Barcelona’dan transfer teklifi gelmişti. Güler ise tercihini Real Madrid’den yana kullanmıştı.

Arda Güler’in Sakatlanması Birçok Sorunu Da Beraberinde Getirdi…

Kulübün sosyal medya adresi üzerinden paylaşılan videoda Arda Güler’in dizinin bandajlı olduğu göze çarpmıştı. Daha sonra ise oyuncunun sakatlandığı ve antrenmanlara katılamayacağı ifade edilmişti.

Edinilen son bilgilere göre Güler, menisküsünden sakatlandı ve tedavisi ameliyatsız olarak toplamda 3 ay süreyle yapılacak. Yıldız oyuncunun tedavisi tamamlandıktan sonra ise Kasım ayının başından itibaren sahalara yeniden dönebileceği tahmin ediliyor.

Arda Güler’in Tedavisinde 2. Seçenek: Ameliyat

18 yaşındaki Güler, ameliyat olması durumunda sahalardan uzak kalma süresi uzayacak. 3 ay olan süre 5 aya yükselecek.

Real Madrid Lisansını Dondurabilir

Genç oyuncunun başına gelen bu talihsiz durum sebebiyle Ocak ayına kadar takımda yer alamayacak ve aktif olarak maçlara çıkamayacak. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid kontenjanda yer açabilmek için sevilen oyuncunun sözleşmesini Ocak 2024 tarihine kadar dondurabilir.

Arda Güler: Fenerbahçe Taraftarlarını Üzdü, Futbolseverleri Sevindirdi

Milli gururlarımızdan biri haline gelen Arda Güler, Real Madrid’e transfer olmasının ardından Fenerbahçe taraftarlarını biraz üzse de futbolseverleri başarısıyla oldukça sevindirmişti. Başarılı oyuncu İspanyol devlerinden biri olan Real Madrid’e transfer olduktan sonra talihsiz bir şekilde sakatlandı ve takımın geçen gün gerçekleştirdiği hazırlık maçlarında da görev alma imkanı elde edememişti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.