EkonomiGenelTürkiye

“Kamuya 30 Yeni Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı”

Güvenlik Görevlisi Alımı İş İlanları

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İZENERJİ tarafından 30 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Lise önlisans ve lisans mezunu adaylar şartları taşıması halinde başvuru sürecine katılabilecekler. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak güncel ilana dair şartları ve müracaat tarihlerini sizlere sunduk.

Güvenlik Görevlisi Alımı Müracaat Koşulları Nedir? Kimler Başvuru da Bulunabilir?

Kamu için: Geçerlilik süresi devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir.

– 25 Ağustos 2023 tarihi itibariyle 42 yaşını geçmemiş olmanız gerekmektedir.
– 18 yaşını tamamlamış olmanız aranan şartlar arasındadır.
– Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan kadın ve erkek adaylardan yapılacak olan bu alımlar için erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş olması istenmektedir. Muafiyet durumu kabul edilirken, tecil durumu kabul edilmeyecektir.
– Emekli olmayan ve emekliliğe hak kazanmamış olan adaylardan yapılacak olan bu alım için sosyal güvenlik kurumları tarafından yaşlılık, malullük veya emeklilik aylığından faydalanmıyor olmanız gerekmektedir.
– Kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturması kapsamında olumlu sonuçlanmanız, sabıka kaydınızın bulunmaması ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmanızın istendiği belirtilmiştir.
– Görevinizi yerinize getirmemize engel olabilecek akıl veya ruhsal hastalığınızın bulunmaması, işin devamlılığını aksatmamak adına aranan şartlar arasındadır.
– Güvenlik görevlisi olarak en az bir yıl iş deneyimine sahip olmanız gerekmektedir. SGK tarafından alacağınız döküm raporu ile belgelendirmeleri istenecektir.
– Vardiyalı çalışma süresine uygunluk göstermeniz beklenmektedir.

Güvenlik Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak? Başvuru Tarihleri Nedir?

İzmir iş ilanları kategorisinde yayımlanmış olan bu ilana müracaatlar 28 Ağustos 2023 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacaktır. Tam zamanlı istihdam edilmek üzere yapılacak olan bu alım için 30 Ağustos 2023 tarihi son başvuru tarihi olarak açıklanmıştır.

Başvurularınızı aşağıda vermiş olduğumuz başvuru linki üzerinden özel güvenlik kimlik kartı fotokopisi ve istenilen bilgileri doldurarak çevrim içi platform üzerinden tamamlamanız gerekmektedir.

Başvuru adresi: [izenerji.com.tr](https://www.izenerji.com.tr/CVBankası)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.