EkonomiGenelTürkiye

Halkbank hesabı olan herkese 50.000 TL ödeme yapılacak!

**Emeklilere Özel Halkbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası**

Halkbank, emeklilere özel düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündemine geliyor. Bu kampanya, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası (SSK) ile Sosyal Güvenlik Kurumu’na (Bağ-Kur) prim eşitliği getiren ve kadınlara olumlu ayrımcılık sağlayan reformları içermektedir. İşte bu kampanyanın detayları:

**Kampanya Ayrıntıları**

Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: “Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimize, tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri sunmaktayız.”

**Tutar ve Ödeme Koşulları**

Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, aşağıdaki ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirler:
– Aylık eşit taksitli ödeme
– Artan taksitli ödeme
– Azalan taksitli ödeme
– 3 ayda bir eşit taksitli ödeme
– Serbest ödemeli ödeme

**Örnek Ödeme Tablosu**

Aşağıda belirtilen ödeme tablosu, 36 ay vadeli ve 50.000 TL tutarında bir kredi için hesaplanmıştır:
– Kredi tutarı: 50.000 TL
– Kredi vadesi: 36 ay
– Aylık faiz oranı: 2,69
– Tahsis ücreti: 287,5 TL
– Taksit tutarı: 2.463,15 TL
– Yıllık toplam maliyet tutarı: 51,7593 TL

Dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır: 50.000 TL’ye kadar olan krediler için azami vade 36 ay, 50.001 TL – 100.000 TL arası krediler için azami vade 24 ay, 100.001 TL üzeri tutarlar için ise azami vade 12 ay olarak uygulanmaktadır. Yıllık toplam maliyet oranı, hesaplanan örnek vade ve tutara faiz, tahsis ücreti ve vergileri dahil ederek belirlenmiştir. Tahsis ücretine %15 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Kredi faiz oranı, müşterilerimizin en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, Bankamızdan kredi kartı almayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vererek Hayat Sigortası yaptırmayı ve Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep etmeleri durumunda geçerli olmaktadır.

Hayat sigortası primi, müşterinin yaşına ve kredi tutarına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Örneğin, 36 ay vadeli ve 50.000 TL kredi kullanan 60 yaşındaki bir müşterinin bir yıllık hayat sigortası primi 1.388,80 TL olarak belirlenmiştir.

Halkbank, gerektiği durumlarda kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

Halkbank hesabı olan herkese 50.000 TL ödeme yapılacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.