EkonomiGenelTürkiye

50.000 TL Nakit Destek Hesaplarına İletildiğini Duyurdu

Emeklilere Özel! Vakıfbank, Garanti Bankası, Halkbank ve Ziraat Bankası’ndan 50.000 TL Kredi Fırsatı

Emeklilere özel fırsatlar sunan Vakıfbank, Garanti Bankası, Halkbank ve Ziraat Bankası, düşük faiz oranlarıyla 50.000 TL finansman sağlıyor. Nakit ihtiyacı olan emeklilerin kredi ödeme seçeneklerini araştırmaları için bankalar çözüm sunuyor. Hesabınızı kydetmeniz şartıyla, tüm müşterilere sağlanacak olan kredi desteğiyle finansal ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Tüm Özel ve Kamu Bankaları Ortak Duyurdu! Emeklilere 50.000 TL Ödeme

Kamu ve özel bankaların ortak duyurusuna göre, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Garanti Bankası’ndan emekli maaşı alanlara ödeme yapılacak. Ödemeden yararlanmak için hesap sahibi olmanız gerekmektedir. Bu kampanya, ay sonuna kadar devam edecek olup, emekli vatandaşlar aktif bir şekilde ödeme fırsatlarından yararlanabilecekler.

Eğer emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank veya Garanti Bankası üzerinden alıyorsanız ve hesabınız varsa, ihtiyaçlarınıza uygun faiz oranlarıyla kredi ödemelerinden yararlanabilirsiniz. Bu kampanyalar sayesinde cep telefonunuzdan tek bir SMS ile kredi başvurusu yapabilir ve aynı gün içinde onayınızı alabilirsiniz. Kredi ödemeleriniz emekli maaş hesabınıza yatırılacaktır.

Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kredi almak isteyen vatandaşlar için belirli başvuru koşulları bulunmaktadır. Kredi puanınız dikkate alınarak ödemeler gerçekleştirilir. İnternet bankacılığı üzerinden emekli maaş hesaplarından kredi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak için öncelikle bir internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Ayrıca, mevcut bir kredi kartınız veya kredi kullanımınız varsa, hızlı bir şekilde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 3 ay erteleme imkanıyla birlikte, 50.000 TL nakit para 36 ay vade fırsatıyla hesabınıza yatırılacaktır.

50.000 TL Nakit Destek Hesaplarına İletildiğini Duyurdu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.