EkonomiGenelTürkiye

Emekli Promosyonu Veren Bankalar Güncellendi!

**En Yüksek Emekli Promosyon Veren Bankalar Hangileri?**

Ek Şartlar Aranabiliyor

Emekliler için yapılan açıklamada maaşların 3 yıl boyunca aynı bankadan aranması şartı aranıyor. Kredi kartı ile alışveriş yapma, kart çıkartma, otomatik fatura ödeme talimatı verme gibi bir takım şartların da aranabileceği ifade edildi. Emeklilere geçtiğimiz aylarda bankalarını değiştirmesine rağmen, daha iyi bir fırsat çıktığında bunu değerlendirebiliyor. Bunun için kalan miktarın iade edilmesi yeterli oluyor.

Bankaların Güncel Promosyon Ödemeleri

Bankaların promosyon ödemeleri değişkenlik gösteriyor. Bazı bankaların promosyon ödemelerinde vereceği rakamlar şu şekilde:

**ING:** 7,500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı olanlara 7.650 TL promosyon ödeniyor. Otomatik fatura ödeme talimatlarında ise 4 bin TL ek ödeme yapılarak toplam promosyon ödemesi 12 bin TL’ye çıkıyor.

**Yapı Kredi:** Maaşı 7 bin 500 TL ve üzerinde olanlara 6.750 TL ödeme yapıyor. Otomatik fatura ödeme talimatlarında 500 TL ek nakit ödeme yapılıyor.

**Akbank:** En çok tercih edilen bankalardan biri de Akbank! Akbank, 7.500 TL ve 9.999 TL arasında maaş alanlara 9 bin TL kredi veriyor. 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatında 400*5 olmak üzere 2 bin TL ek ödeme de yapılıyor.

Emekli Promosyonu Veren Bankalar Güncellendi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.