EkonomiGenelTürkiye

Ucuz ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta! Faiz indirimiyle 50.000 TL taksitle veriliyor!

QNB Finansbank’tan İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Faiz İndirimi Haberi Geldi!

QNB Finansbank, Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmeler çerçevesinde ihtiyaç kredisi piyasasında güncellemeler yapmaya devam ediyor. Banka, müşterilere özel bir fırsat sağlayarak ihtiyaç kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Bu indirim ile QNB Finansbank, şu anda en düşük faizle ihtiyaç kredisi veren banka konumunda.

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Normalde QNB Finansbank müşterileri, ihtiyaç kredisi çekmek için aylık yüzde 2,81 faiz oranıyla işlem yapabiliyorlardı. Ancak banka, ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 2,39’a düşürerek müşterilerine önemli bir avantaj sağladı.

36 Ay Vade Seçeneği

QNB Finansbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler, 36 aya kadar vade seçeneği ile işlem yapabiliyorlar. Bu vade süresinde 50.000 TL’ye kadar kredi alınabiliyor. Ancak daha yüksek limitli bir ihtiyaç kredisi talep eden müşteriler için maksimum vade süresi 24 ay olarak uygulanıyor.

İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler için örnek bir maliyet hesaplama tablosu sunuyor. Aylık yüzde 2,39 faiz oranıyla alınan 36 ay vadeli 50.000 TL’lik ihtiyaç kredisi için aylık taksit tutarı 2.326 TL olarak belirlendi. Bu durumda, 50.000 TL’lik ihtiyaç kredisi çeken müşteriler 3 yıl içinde toplamda 83.768 TL geri ödeme yapacaklar.

Ucuz ihtiyaç kredisi QNB Finansbank'ta! Faiz indirimiyle 50.000 TL taksitle veriliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.