EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası 2+1 HEMEN TESLİM Daireleri İçin Fiyatları Açıkladı!

Ziraat Bankası Ev İlanları: 2+1 Daireler Peşinat ve Taksitlerle Satılıyor – Yüksek ev kiraları ve konut fiyatları vatandaşları zor durumda bırakmaktadır. Bu durumun farkında olan bankalar, konut stoklarını satışa açmıştır.

Konut Arzını Arttırmak İçin Ziraat Bankası

Kamu bankaları, konut stoklarını arttırmak amacıyla ellerindeki taşınmazları satışa sunmaktadır. Ev sahibi olmak isteyen kişiler de icralık ev ilanlarını takip etmeye başlamışlardır. Ziraat Bankası, hemen teslim 2.el satılık evlerini taksitle ve 120 ay vadeli konut kredisi desteğiyle satmaktadır.

Ziraat Bankası Satılık Ev İlanları

Bankaların satılık daire ilanları, piyasa fiyatının altında olduğu için tercih edilmektedir. Bankalar, konut stoklarını nakde çevirmek ve bilançolarını temizlemek amacıyla düşük fiyatlı satışları artırmaktadır. Ziraat Bankası da en düşük fiyatlı bankalar arasında yer almakta ve yeni ilanlarını ve tekliflerini duyurmaktadır.

Ziraat Bankası’nın yayımladığı ilanlarda bahçeli köy evleri, müstakil evler ve apartman dairelerine yer verilmektedir. İkinci el ev ilanları, hemen teslim olarak satılmaktadır.

İlanlarda yer alan 2+1 dairenin satış fiyatı 157.500 TL olarak belirtilmiştir. Ayrıca, 96 m2 daire için konut kredisi imkanı da sunulmaktadır. Dairenin açıklama bölümünde, konut kredisi kullanma seçeneğine de yer verilmiştir.

Ziraat Bankası Ağustos 2023 Konut Kredisi Faiz Oranı

Ziraat Bankası, konut kredisi çekmek isteyenlere aylık yüzde 2,59 faiz oranıyla destek sunmaktadır. 27.500 TL peşinat ödeyenlerin kalan tutar için aylık taksit tutarı ise 3.531 TL olmaktadır. Banka üzerinden bahçeli köy evi, müstakil ev, apartman dairesi, arsa, tarla, dükkan, bahçe, fındık bahçesi ve zeytinlik gibi farklı gayrimenkul türleri satılmaktadır. Nakit parası olmayanlara ise 120 ay vadeli konut kredisi imkanı sağlanmaktadır.

Ziraat Bankası 2+1 HEMEN TESLİM Daireleri İçin Fiyatları Açıkladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.