EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndaki hesap sahipleri için 250 TL para iadesi sona eriyor

**Ziraat Bankası Hesap Sahipleri Bu Gece 00:01’de Sona Erecek! 250 TL Para İadesi Duyurusu Geldi**

Ziraat Bankası hesap sahipleri için büyük bir fırsat! Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara destek olmak adına yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında başvuru yapan kişilere 250 TL’ye kadar para iadesi fırsatı sunulacak. Ancak bu fırsattan yararlanmak için son saatler yaklaşıyor.

**Ziraat Bankası Hesap Sahipleri Dikkat!**

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile bankanın anlaşmalı olduğu kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründeki üye işyerlerinde Bankkart POS’undan yapacağınız her alışverişe 50 TL para iadesi yapılacak. Toplamda ise 250 TL’ye kadar para iadesi alabileceksiniz. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

– Kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
– Kampanyaya katılmak için bankkart.com.tr üzerinden, Bankkart Mobil uygulamasından veya OKUL yazıp 4757’ye ücretsiz bir SMS göndermeniz gerekmektedir.
– Bankkartınız ile bankanın anlaşmalı olduğu kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründeki üye işyerlerinden yapacağınız 750 TL ve üzeri tek seferlik alışverişlerde 50 TL, toplamda ise 250 TL’ye kadar Bankkart Lira geri ödemesi yapılacaktır.

**Önemli Bilgilendirme**

– İşlemlerinizi Bankkart POS’undan yapmanız gerekmektedir.
– Sadece e-ticaret hizmeti veren işyerleri kampanyaya dahil değildir.
– Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bu şartları taşıyan Ziraat Bankası hesap sahipleri, 250 TL’ye kadar para iadesi alma şansına sahip olacaklar. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin ise bu gece yarısına kadar gerekli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bu fırsatı kaçırmamak için son saatleri iyi değerlendirmeniz önemlidir.

Ziraat Bankası'ndaki hesap sahipleri için 250 TL para iadesi sona eriyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.