EkonomiGenelTürkiye

“Genç ve Kadınlara Devletten Hibe Müjdesi: 250.000 TL Tek Seferde Ödenecek!”

Recep Tayyip Erdoğan’ın Desteği İle 250 Bin TL’lik Hibe Desteği Ödeniyor

Uzman Eller Projesi ile Kadınlara ve Gençlere Özel Hibe Desteği

Hibe destekleriyle ilgili pek çok detay araştırılıyor. Girişimci kadınlara ve gençlere cebini rahatlatacak bir haber duyuruldu. 250.000 TL’ye kadar ödeme alarak rahatlayacaksınız. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İşte, hibe desteğine dair merak edilenler…

Recep Tayyip Erdoğan’ın Desteğiyle Başlatılan Hibe Desteği Programı

Kadın ve gençlere özel olarak hazırlanan Uzman Eller Projesi kapsamında 250.000 TL’lik hibe desteği sağlanacak. Bu ödemelerden yararlanmak için başvuru yapacakların askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. SGK kapsamında çalışması ya da vergi mükellefi olunması gibi şartlar karşılanması halinde başvuru yapılacak ve projede değişiklik yapılmaması belirtilen süre içerisinde projenin de tamamlanmış olması şartı bulunuyor. Bu şartları yerine getiren kişilere Tarım ve Orman Bakanlığı resmi internet sitesine e-devlet bilgileri ile giriş yaparak bu hibe desteği için başvuru oluşturma imkanı tanınıyor. Ödemeler tarım ve hayvancılık alanı için yapılacak büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, sütlük sığır yetiştiriciliği, manda ve arı yetiştiriciliği, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, ipek böceği, bal üretimi, kapama meyve bahçesi tesisi, organik gübre üretme tesisi, balık yetiştirme gibi alanlarda pek çok projeyi kapsayan hibe destekleri devam edecek. Özellikle istihdam sağlamak isteyen kadınlarla gençler için düzenlenen bu hibe destekleri ile ilgili tüm detaylar Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde paylaşılıyor.

Kolayca Başvuru Yapma İmkanı

Kadınlara ve gençlere özel olarak hazırlanan 250 bin TL’lik hibe destekleri, kadınları istihdam sağlamak için oluşturuldu. Başvuru işlemleri ise proje bazında yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sayfasına e-devlet sistemi üzerinden girerek hibe desteğinden yararlanmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu şekilde hibe desteği hesabınıza aktarılacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.