EkonomiGenelTürkiye

“Son güne kadar kredi kartı başvurunuzu yapın, 1000 TL kazanma şansı elde edin!”

Denizbank Kampanyasının Detayları

Denizbank, internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayla dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanya, 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya şartlarını yerine getirenler, 1000 TL hediye bonus kazanma fırsatına sahip olacak. Denizbank tarafından sunulan kampanyanın detayları nelerdir ve nasıl faydalanabilirsiniz? İşte merak ettiğiniz tüm soruların cevabı:

Kampanya Süresi ve Koşulları

Kampanya, 17 Temmuz 2023 ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerlidir. Bu süre içinde, henüz Denizbank müşterisi olmayanlar, MobilDeniz uygulamasını kullanarak başvuruda bulunabilir. Ayrıca Mobildeniz, DenizBank.com, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulamaları üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve onaylanan müşteriler de kampanyadan faydalanabilir.

Kart Türleri ve Harcama Koşulu

Kampanya, sadece bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, İşletme kartları, Üretici Kartlar, Net Kart ve Banka kartları kampanya kapsamına dahil edilmemiştir. Denizbank müşterileri, yeni kredi kartlarıyla 20 Eylül 2023 tarihine kadar yapacakları 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanma fırsatını elde eder. Kampanya, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları için geçerli değildir.

Bonus Kazanma ve Kullanma

Alışverişler sonucu kazanılan bonuslar, 29 Eylül 2023 tarihinde kartlara yansıtılacaktır. Ayrıca müşterilere SMS yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. Unutmayın, kullanılmayan bonuslar 27 Ekim 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya katılımı gerekli değildir. Belirtilen kanallardan başvurusu onaylanan kredi kartları, otomatik olarak kampanyaya dahil edilir. Kampanya her müşteri bazında geçerlidir ve her müşteri 1 kez faydalanabilir, en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Denizbank’ın sunduğu bu kampanya, alışverişlerinizde ekstra bonus kazanma fırsatı sağlıyor. İyi haber şu ki, başvuru yapmanız veya bir şey yapmanız gerekmiyor. Yeni kredi kartınızla yapacağınız harcamalarla bonuslarınızı kazanabilirsiniz. Kampanya süresi sınırlı olduğu için acele edin ve bu fırsatı kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.