EkonomiGenelTürkiye

KPSS’li ve KPSS’siz 5 Kurumun Personel Alımları İlan Edildi

Kamu Kurumları Personel Alımı İlan Duyurusu

Yüksek Maaşlı İş Fırsatları için Kamu Kurumları Personel Alımı

KPSS Şartı Olan ve Olmayan İlanlar

En az lise mezunu adaylardan yapılacak olan alımlar için yüksek maaş ödemesi yapılacaktır. Bazı ilanlarda KPSS şartı aranırken, bazı ilanlarda ise KPSS şartı aranmamaktadır.

KPSS İle İşe Alım Yapan Kurumlar

KPSS ile işe alım yapacak olan kurumlar için 2022 B grubu puan sıralamasına sahip olmanız gerekmektedir. Lisans mezunlarının P – 3, lise mezunlarının P – 94 ve önlisans mezunları için ise P – 93 puan türünde puana sahip olması gerekmektedir. Her kurum tarafından istenen taban puan şartı farklılık göstermektedir.

Kamu Personeli Alım Listesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı 86 Kamu Memur Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü alımları:

  • 6 büro personeli
  • 40 koruma ve güvenlik görevlisi
  • 37 destek personeli
  • 3 havuz destek personeli

Toplam 86 kamu memuru alımı yapılacaktır. En az lise mezunlarından başvurular kabul edilecektir.

Başvuru yapmak ve detayları için tıklayınız.

TÜRKAK Personel Alımı

TÜRKAK tarafından yapılan personel alımları için başvurular 14 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlayacaktır. İlana başvuruda bulunacak adaylar lisans düzeyinde bilgisayar mühendisi, elektrik mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği mezunu olmalıdır. Son başvuru tarihi 28 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru detayları için tıklayınız.

Kızılay Kamu Personel Alımı

Kızılay 3 farklı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere yapılacaktır. Tüm Türkiye’den kabul edilecek olan müracaatlar için bilgi yönetimi yöneticisi, ürün tasarım ve analiz uzmanı ve iş geliştirme asistanı kadrolarında alım gerçekleşecektir. Alımlar üniversitelerin lisans düzeyinden mezun adaylardan yapılacaktır.

Başvuru yapmak ve detayları için tıklayınız.

ASELSAN Devlet Personel Alımı Duyurusu

ASELSAN, 4 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, elektronik test tasarım mühendisi, C++ yazılım geliştirme mühendisi, proje takip ve raporlama uzmanı ile genel mühendislik kadrolarında gerçekleşecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların mühendislik ile ilgili bölümlerden lisans derecesinde mezun olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapmak ve detayları için tıklayınız.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sürekli İşçi Alımı

Büyükşehir Belediye Başkanlığı, çeşitli kadrolarda toplam 62 işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, 7 beden işçisi, 10 temizlik görevlisi, 2 tır şoförü, 33 cadde sokak için temizlik görevlisi, 5 otomotiv boya ustası, 5 tır şoförü ve 5 otomotiv kaporta ustası kadrolarında gerçekleşecektir. Başvurular en az ilkokul mezunu adaylardan kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 17 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvuru yapmak ve detayları için tıklayınız.

KPSS'li ve KPSS'siz 5 Kurumun Personel Alımları İlan Edildi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.