EkonomiGenelTürkiye

Pegasus’un Lise Mezunu Personel Alımı: Kontenjan Listesi

Pegasus Havayolu Personel Alımı İş İlanları

Kabin Memuru Alımı – Kıbrıs Base Alımı

Kabin memuru alımı için adayların en az lise diplomasına sahip olması gerekmektedir. Ayrıca yüksek derecede İngilizce bilmeleri ve ikametgah adreslerinin Kıbrıs’ta bulunması ve seyahat engeli olmaması gerekmektedir.

Kabin Memuru Alımı – Eğitim Dili İngilizce

Kabin memuru alımı için adayların en az lisans diplomasına sahip olması ve 1 Ocak 1988 tarihinden sonra doğmuş olmaları gerekmektedir.

Ofis Destek Elemanı Alımı – Engelli Alımı

Ofis destek elemanı alımı için adayların yüksek derecede Excel ve ofis programları bilgisine sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca minimum lise mezunu, tercihen üniversite mezunu olmaları ve sorumluluk bilgisine sahip olmaları şartları aranmaktadır.

Şoför Alımı – İdari İşler Alımı

Şoför alımı için adayların minimum lise diplomasına sahip olmaları ve B veya D sınıfı ehliyet ve kimlik kartına sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı olmaları ve engelli personel kadrosunda istihdam edilmeye uygun olmaları gerekmektedir.

Simülatör Teknisyeni Alımı

Simülatör teknisyeni alımı için adayların MS Office programlarına hakim olmaları ve Mekatronik, Otomasyon veya Havacılık, Bilgisayar bölümlerinden birinden diploması bulunması gerekmektedir.

Sağlık Teknisyen Alımı – Engelli Alımı

Sağlık teknisyeni alımı için adayların doktorların isteği doğrultusunda kan alabilme, enjeksiyon yapabilme, tansiyon ölçebilme gibi becerilere sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca yüksek derecede ofis programları bilgisine sahip olmaları da şarttır.

Depo ve Lojistik Sorumlusu Alımları – Engelli Alımları

Depo ve lojistik sorumlusu alımları için adayların lise ve üzeri okul mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca minimum orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmaları ve en az 3 yıl lojistik ve depolama alanında tecrübeli olmaları gerekmektedir.

Teknik Depo Memuru Alımı – Engelli Alımı

Teknik depo memuru alımı için adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları ve seyahat engeli bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca ikametgah adreslerinin İstanbul Anadolu yakasında olması tercih edilmektedir.

Kabin Memuru Alımı – Rusça/Kırgızca Alımı

Kabin memuru alımı için adayların yüksek derecede İngilizce bilgisine sahip olmalarının yanı sıra Rusça veya Kırgızca dillerinden birine de hakim olmaları gerekmektedir.

Kamu Personel Alımı İş İlanı Başvuruları

Pegasus tarafından yapılacak olan personel alımı başvuruları online olarak https://www.flypgs.com/kariyer adresine yapılmaktadır.

Pegasus'un Lise Mezunu Personel Alımı: Kontenjan Listesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.