EkonomiGenelTürkiye

Erdoğan’dan 84 Ay Vadeli 1,5 Milyon Taşıt Kredisi Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 84 Ay Vadeli 1 Milyon 500 TL Limitli Taşıt Kredisi Müjdesi!

Araba fiyatlarının yükselmesi, vatandaşların kredi desteğine olan ihtiyacını artırdı. Merkez Bankası’nın aldığı kararlarla birlikte taşıt kredisi faiz oranları da yükseldi. Ancak yeni ekonomi yönetimi tarafından alınan parasal sıkılaşma kararları, kredi faiz oranlarını artırdığı gibi, bankalardan kredi onayı almayı da zorlaştırdı. Bankalar kredi onayı vermek için çeşitli zorluklar çıkartırken, Halkbank yeni destek kredisi paketini duyurdu.

Halkbank 84 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Başvuru Şartları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile 84 ay vadeli kredi müjdesi verildi. Kredi faiz oranlarındaki yükseliş nedeniyle vatandaşlar büyük mağduriyet yaşarken, taşıt kredisi çekmek isteyenler de düzenlemeler nedeniyle mağduriyet yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Değerli kardeşlerim, her zaman olduğu gibi Türkiye Yüzyılı’nın inşa mücadelesinde de en büyük desteği aldığımız kesimlerin başında sizler geliyorsunuz. Ülkemizin araç stokunun önemli bir kısmını yenileyerek, ticari araçlara erişimi kolaylaştırmaya önem verdik. Bugün de Halk Bank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz” diyerek, 1,5 milyon TL limitli kredi desteğinin sağlanacağını ifade etti.

Halkbank Esnaf Yatırım Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu kredi paketinden sadece esnaf ve sanatkarlar taşıt alımı için faydalanabilecekler. Kredi paketiyle, esnaflar ticari faaliyetlerinde kullanacakları sıfır araçlar alabilecekler. Kredi başvurusu yapmak isteyen esnaflar, aranılan şartları sağlıyorlarsa en yakın Halkbank şubesine başvuruda bulunabilirler. Kredi onayı alan esnaflar, 1 milyon 500 bin TL’ye kadar araç kredisi alabilecekler ve bu kredi 84 aya kadar vadeli olarak verilecektir.

Erdoğan'dan 84 Ay Vadeli 1,5 Milyon Taşıt Kredisi Müjdesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.