EkonomiGenelTürkiye

Altın Fiyatları 25 Ekim’de Yükselişe Geçti

Altın Fiyatları ve Piyasalar: İslam Memiş’ten Dikkat Çeken Uyarılar ve Canlı Fiyatlar

Altın Fiyatlarındaki Dalgalanmalara Dikkat!

Altın fiyatları son zamanlarda vatandaşlar arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Özellikle internet üzerinde altın fiyatlarıyla ilgili yapılan araştırmaların sayısı arttı. Bu dönemde Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önemli uyarılarda bulundu ve altın piyasasının performansına olan odaklanmanın önemini vurguladı. Memiş, özellikle borsadaki hareketliliklere ve altın ile gümüş fiyatlarındaki olumlu seyrin üzerinde durdu.

25 Ekim 2023 Tarihli Canlı Altın Fiyatları

Gram Altın

Alış: 1.783,48

Satış: 1.783,69

ONS

Alış: 1.971,15

Satış: 1.971,67

Cumhuriyet Altını

Alış: 11.913,00

Satış: 12.032,00

Yarım Altın

Alış: 5.974,00

Satış: 6.040,00

Çeyrek Altın

Alış: 2.978,00

Satış: 3.020,00

İslam Memiş’e göre, Borsa İstanbul’da yaşanan değer kayıpları önceden tahmin edilebiliyordu ve belirlenen seviyelere gelindiğinde altın ve gümüş yatırımının yapılması tavsiye ediliyordu. Geriye dönüp bakıldığında, rakamlarla da kanıtlanan bu öneri ne kadar isabetli olduğunu göstermektedir. Ayrıca, Memiş, borsanın potansiyel hareketlerini ve tepki alımlarının ne zaman gelebileceğini de yorumladı. Bunun yanı sıra, TCMB’nin faiz kararının da piyasalar üzerinde belirleyici olduğunu belirtti.

Döviz piyasasıyla ilgili de görüşlerini paylaşan Memiş, doların seyri ve eurodaki hareketlilik hakkında bilgi verdi. Memiş’in tahminlerine göre, doların yıl sonuna doğru nasıl bir seyir izleyeceği ve euro’nun dolar karşısındaki performansı yatırımcılara rehberlik edecek. Özellikle euro’nun dolar karşısında cazip bir seviyede olduğunu ve bu fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Altın Fiyatları 25 Ekim'de Yükselişe Geçti

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.