EkonomiGenelTürkiye

Ağustos Ayında Yüksek Promosyon Veren Bankalar Belli Oldu!

Emeklilere ve Dul ve Yetimlere Yönelik Banka Promosyonları

Emekliler, dul ve yetimler için finansal destek sağlayan banka promosyonları son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Birçok banka, emekli olan veya emekli olacak kişilere ek ödemeler yaparak hareketlilik sağlamaktadır. Bu ek gelir kapısından yararlanmak için ise bankaların belirlediği şartları sağlamak gerekmektedir. Bu şartlar, bankadan bankaya farklılık göstermektedir. Bazı bankalar ek koşullar koymadan promosyon ödemesi yaparken, bazıları ise fatura ödeme talimatı veya belirli bir miktar kredi kartı harcaması gibi ek şartlar talep etmektedir. Ayrıca, emekli bir akraba veya arkadaş getiren kişilere bazı bankalar ekstra promosyonlar sunmaktadır.

Banka Promosyonlarından Nasıl Faydalanılır?

Banka promosyonlarından yararlanmak için bankanın şubesini ziyaret etmek veya mobil uygulamaları kullanarak başvuru yapmak mümkündür. Genellikle üç yıl boyunca hesap açık kalma taahhüdü istenmektedir. Ancak, daha avantajlı bir teklif olduğunda bu süre gözden geçirilebilmektedir. Bu durumda, kalan süre için alınan promosyonun bir kısmının iade edilmesi gerekebilir.

Bankalar ve Promosyon Teklifleri (2023 Ağustos)

Bankaların promosyon paketleri genellikle aylık gelire göre değişiklik göstermektedir. Örneğin, ALBARAKATÜRK, aylık gelire göre değişen promosyon miktarları sunmaktadır. 4.500 ila 6.500 TL arasında değişen bu ödemelerin yanı sıra, iki fatura talimatı verenlere 500 TL ekstra ödeme sağlamaktadır. İNG ise 5.100 ila 8.500 TL arasında değişen promosyon miktarları sunmakta ve bir otomatik fatura talimatı verene 500 TL ekstra promosyon ödemesi yapmaktadır.

Diğer bir örnek olan QNB Finansbank, 4.800 ila 8.000 TL arasında değişen ödemeler yaparken, kredi kartı kullanımına yıllık 1.200 TL indirim sağlamaktadır. Türkiye Finans ise, emekli bir akraba veya arkadaş getirenlere kişi başına 250 TL ek ödeme teklif etmektedir.

Ağustos Ayında Yüksek Promosyon Veren Bankalar Belli Oldu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.