EkonomiGenelTürkiye

4A, 4B ve 4C emeklilerine 17.000 TL ödeme yapılıyor! Tüm emekliler hakkını alıyor…

Banka Promosyonları Yenilendi: İş Bankası Emekliye 17.000 TL Promosyon Veriyor

Yeni Emekli Promosyonları ile Mutlu Haber

Emekli vatandaşlar için banka promosyonları Eylül ayı ile birlikte yenilendi. Promosyon miktarlarındaki büyük artış emeklileri sevindirdi. Artık emekliler banka şubelerine gitmek zorunda kalmadan veya hiç gitmeden 17.000 TL tutarındaki destek ödemelerini alabiliyorlar. Promosyon ödemeleri, IBAN numaraları üzerinden yapılıyor. İşte, bankaların promosyon miktarlarına dair detaylar.

İş Bankası’ndan Dev Promosyon Kampanyası

İş Bankası, en yüksek promosyon veren bankalardan biri olarak emeklilere tavan fiyatı ödemektedir. Banka, başvuru yaparak ve maaşını 3 yıl süreyle İş Bankası’ndan alma taahhüdünde bulunan emeklilere 17.000 TL promosyon ödemesi yapmaktadır. İş Bankası, hem en yüksek emekli promosyonunu sunması hem de düşük faizli kredi, nakit avans ve yüksek limitli kredi talepleriyle emeklilere hizmet sunmasıyla dikkat çekmektedir.

İş Bankası Promosyon Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

İş Bankası’ndan maaş promosyonu almak isteyen emekliler, şubeye gitmeden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvurular, dijital bankacılık hizmetleri üzerinden yapılmaktadır. İş Bankası’nın mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Maaşınızı taşımak istediğinizi belirten bir form doldurmanız gerekmektedir. İş Bankası, promosyon ödemesini almanız için 3 gün bekleme süresi talep etmemektedir. Tüm bankaların promosyon miktarı hesaba geçmesi için 3 gün beklemenize gerek yoktur. İş Bankası, emekliye en kısa sürede ödemesini gerçekleştirerek vakit kaybını önlemektedir. Promosyon miktarları hakkında daha fazla bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

4A, 4B ve 4C emeklilerine 17.000 TL ödeme yapılıyor! Tüm emekliler hakkını alıyor...

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.