EkonomiGenelTürkiye

Selçuk Geçer: Eylül Dolar Tahminimi Paylaştım! Yatırımcıları Rakamla Uyarmak İstiyorum!

Eylül Ayı Dolar Tahmini: Dolar 38 TL’yi Aşacak

Ekonomist Selçuk Geçer, Eylül ayında doların ne kadar olacağını açıkladı. Dolar ve altın tahminleriyle tanınan Geçer, doları olanları uyarıyor. Altın, borsa ve dolar yatırımcıları son dakika haberlerini yakından takip ediyor ve ekonomistlerin yorum ve tahminlerini dikkate alıyor. Biz de sitemiz olarak ünlü ekonomistlerin yorum ve tahminlerini takip ediyoruz ve size en güncel bilgileri sunmaya özen gösteriyoruz. Şimdi, Ekonomist Selçuk Geçer’in Eylül ayı için yaptığı dolar tahminine göz atalım.

Eylül Ayında Dolar Ne Kadar Olacak?

Ekonomist Selçuk Geçer, Eylül-Ekim ayları arasında dolar kurunun 38 TL’yi aşacağını tahmin ediyor. Şu anda doların 38/40 TL arasında seyretmesi gerektiğini belirten Geçer, bu seviyelerin Eylül ve Ekim aylarında beklenen bir durum olduğunu söylüyor.

Selçuk Geçer’in dolar kuruyla ilgili yaptığı yorum ve tahminler yakından takip ediliyor. Eylül ve Ekim aylarında doların 38/40 TL arasında olacağını söyleyen Geçer, dolarla ilgilenenlere olumlu bir haber veriyor ve beklemelerini öneriyor.

Ekonomi haberlerinden anında haberdar olmak için sitemizi takip etmeye devam edin. En güncel haberleri sizlere sunmaya çalışıyoruz.

Not: Bu haberde yer alan yatırım tahminleri ve önerileri, sitemizin görüşlerini yansıtmamaktadır. Selçuk Geçer, kişisel Youtube kanalı üzerinden bu gibi yatırım yorumlarını paylaşmaktadır. Haber içeriği ise ilgili kaynaklardan derlenerek oluşturulmuştur.

Selçuk Geçer: Eylül Dolar Tahminimi Paylaştım! Yatırımcıları Rakamla Uyarmak İstiyorum!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.