EkonomiGenelTürkiye

“2023 için Kamu Personeli Alımları KPSS’li ve KPSS’siz adayları da kapsıyor”

Güncel kamu personel alım ilanları

Kamu kurumları, KPSS’li ve KPSS’siz olmak üzere farklı kadro ve pozisyonlarda personel alımları yapacak. Bu alımlar için minimum ilkokul mezunu adaylar aranmaktadır. İlgili detaylar haberimizde bulunmaktadır.

Sinop / Durağan Belediyesi 14 İşçi Alımı İlanı

Durağan Belediyesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylardan 14 işçi alımı yapacak. Bu alımlar 6 farklı dönemde gerçekleşecektir ve başvurular 28 Temmuz 2023 tarihinden itibaren alınmaya başlanmıştır. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Antalya / Muratpaşa Belediyesi Personel Alımı

Muratpaşa Belediyesi, KPSS puanı şartı olmadan 5 mutfak görevlisi kadrosunda personel alımı yapacak. Başvurular 28 Temmuz 2023 tarihinde başlamış olup, 1 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir. Bu alımlar en az lise mezunu adaylar için geçerlidir ve başvurular Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılmaktadır. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Afyonkarahisar / Boldavin Belediyesi 3 Devlet Personeli Alımı

Boldavin Belediyesi, belediye başkanlığı bünyesinde 3 mühendis ve mimar alımı yapacak. Bu alımlar tüm illerden kabul edilecektir ve mühendislik için inşaat mühendisliği, mimarlık için ise mimarlık bölümü mezunu olma şartı aranmaktadır. Ayrıca, KPSS sınavından P-3 puan türünde en az 75 puan alınmış olması gerekmektedir. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Pegasus Kabin Memuru Alımı

Pegasus, tecrübeli ve tecrübesiz kabin memurları alımı yapacaktır. En az ön lisans diplomasına sahip olan adaylar başvurabilir. Başvurular bugünden itibaren başlamıştır. Online başvuru yapmak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

İstanbul / Fatih Belediyesi 130 Kamu İşçi Alımı İlanı

Fatih Belediyesi, KPSS şartı olmadan 2 farklı unvanda toplamda 130 personel alımı yapacak. Başvurular 27 Temmuz 2023 tarihinde başlamış olup, 31 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.