EkonomiGenelTürkiye

ile Binlerce İş Fırsatı

Eylül Ayı Kamu ve Bakanlık İlanları

Diyanet İşleri Başkanlığı Memur Alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2828. Kanun kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından memur alımı yapacak. Başvurular, 23 Ağustos 2023 tarihinden itibaren e-devlet üzerinden online olarak kabul ediliyor. Alınacak personeller, kılavuzda belirtilen KPSS taban puan şartını karşılaması gerekiyor. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 201 Kamu Personeli Alımı

Sağlık Bakanlığı, 201 kamu personeli alımı için başvuruları 23 Ağustos 2023 tarihinde başlattı. Bu alımlar, KPSS puan sıralamasına göre farklı şehirlerde ve kadrolarda gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 4501 Kamu İşçi Alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 4501 koruma ve güvenlik görevlisi alımı ile kamu işçi alımı yapmaktadır. Bu alımlar, sıhhi tesisatçı, operatör, iklimlendirme ve elektrikçi mesleklerinde gerçekleştirilecektir. Kılavuz ve tüm detayları öğrenmek için tıklayın.

Adalet Bakanlığı Devlet Personeli Alımı

Adalet Bakanlığı, 2828. Kanun Kapsamında 89 memur alımı yapacaktır. Alımlar, İzmir, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Konya, Mersin, Manisa, Muğla, Niğde, Sakarya, Osmaniye, Şanlıurfa, Samsun, Tekirdağ, Tokat, Van ve Yozgat şehirlerinde gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 28 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak ve detaylar için tıklayınız.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2079 Personel Alımı

ASHB, ilkokul, ortaokul, ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunlarından farklı kadro ve unvanlarda 2079 personel alımı yapacak. Başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 13 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 6954 Memur Alımları

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 6954 memur alımı ve kamu personeli alımı için 81 şehirde kadro dağılımını ilan etti. Sözleşmeli personel, psikolog, büro personeli ve temizlik görevlisi alımı yapılmaktadır. Kadro dağılımı ve kılavuz için tıklayın.

GSB 11455 İşçi ve Personel Alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 4.138 destek personeli, 3.622 koruma ve güvenlik görevlisi, 400 psikolog ve 3.295 büro personeli olmak üzere 4 farklı kadroda toplamda 11.455 işçi ve personel alımı yapacak. Başvurular, 28 Ağustos 2023 tarihinden itibaren online olarak kabul edilecektir. Başvuruya katılmak ve şartları öğrenmek için tıklayınız.

ile Binlerce İş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.