EkonomiGenelTürkiye

Karabağ Belediyesi 100 Kamu İşçisi Alımı Gerçekleştiriyor.

Belediye İş İlanı

Başlıklar:

– Karabağ Belediye Başkanlığı 100 Kamu İşçi Alımı Yapacak
– Kamu İşçi Alımı Başvuru Koşulları
– İşçi Alımı Başvuru Şekilleri ve Tarihi

Karabağ Belediye Başkanlığı 100 Kamu İşçi Alımı Yapacak

Karabağ Belediye Başkanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 100 kamu işçi alımı yapacağını duyurdu. İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvurularını yapabilecekler. Alımlar 2 farklı kadroda gerçekleşecektir.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Koşulları

Karabağ Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, alımlar için en az ilköğretime mezun olmak yeterlidir. Adayların görevlerini yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalık veya sağlık sorunu bulunmaması gerekmektedir.

Emekli olmayan, emeklilik hakkına sahip olmayan ve Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından yaşlılık, emeklilik veya malullük aylığından faydalanmayan adaylar başvurularını yapabilirler. Başvurular hem kadın hem de erkek adaylar için kabul edilecektir.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları veya muaf olmaları, tecil durumunda olmaları gerekmektedir.

İşçi Alımı Başvuru Şekilleri ve Tarihi

İlan, 00007890679, 00007890715 ve 00007890715 İŞKUR iş ilan numaralarıyla yayımlanmıştır. Başvurular 30 Ekim 2023 tarihinde başlamış olup, şartları sağlayan adaylar için son başvuru tarihi 3 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir.

Adaylar başvurularını bulundukları ildeki hizmet noktalarından, İŞKUR e-şube aracılığıyla online olarak veya ALO 170 hattını arayarak gerçekleştirebilirler. Belirtilen başvuru şekilleri dışında yapılan başvurular değerlendirme aşamasına alınmayacaktır.

İşe alınacak personeller, yapılacak kurayla belirlenecektir. Bu ilan İzmir iş ilanları kategorisinde yer almaktadır. Sadece eski hükümlü veya terörle mücadelede yararlananlar başvuruda bulunabilirler.

Karabağ Belediyesi 100 Kamu İşçisi Alımı Gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.