EkonomiGenelTürkiye

16 Ağustos 2023 Dolar Kuru ve Seyri: Bugünkü TL Kuru ve Artış Durumu

Dolar Kuru Bayramdan Sonra Nasıl Bir Seyir İzleyecek?

Dolar kuru, bayramın ardından da hareketlilik gösterecek mi? 27 TL’nin üzerinde seyredecek mi? Detayları şimdi inceleyelim…

Dolar Türk Lirası Paritesi Nasıl?

Dolar ve Türk Lirası paritesi günümüzdeki durumunu koruyor mu? 1 dolar kaç Türk Lirası ediyor? 1 sterlin ise kaç Türk Lirası’na denk geliyor? Ayrıca dolar, euro ve sterlin kurunun yönü nasıl? 1 euro kaç Türk Lirası ediyor? Tüm bu soruların cevaplarını ve 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü güncel dolar, euro ve sterlin fiyatlarını sizler için derledik.

Dolar Kuru Bayramdan Sonra Nasıl Seyredecek?

Dolar kurunda son 27 ay boyunca aldığı faiz artışlarıyla birlikte rekorlar kırarak hızla yükselen bir hareketlilik yaşandı. Ancak Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte dolar 26 liranın altına indi. Bu düşüşten sonra dolar yeniden 26 seviyelerinde dolaştı. Yeni bir faiz artışının gelmesiyle birlikte dolar tekrar yukarı yönlü hareketlenmeye başladı ve şu anda 27 lira üzerinde seyrediyor. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

Dolar Kuru 27 TL’den Tepki Aldı

16 Ağustos 2023 Çarşamba sabahı 1 dolar kaç Türk Lirası? Bugün dolar ne kadar? Doların yanı sıra sterlin ve euro da hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Güncel dolar kuru ve euro ile sterlin kurları bugün ne kadar? İşte bilgiler:

– DOLAR: Alış – 27,05 TL / Satış – 27,06 TL
– EURO: Alış – 29,52 TL / Satış – 29,53 TL
– STERLİN: Alış – 34,09 TL / Satış – 34,68 TL

Sonuç olarak, dolar kuru bayramdan sonra da hareketlilik gösterecek gibi duruyor. 27 TL seviyesinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Güncel dolar, euro ve sterlin kurlarını takip ederek değişimleri yakından takip etmek önemli olacaktır. Bu bilgiler, yatırımcılar ve vatandaşlar için faydalı olabilir.

16 Ağustos 2023 Dolar Kuru ve Seyri: Bugünkü TL Kuru ve Artış Durumu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.