EkonomiGenelTürkiye

“10.000 TL karşılıksız ödeme ile emeklilere sabah müjdesi!”

Emekliye Sabah Müjdesi: 17.00’ye Kadar Başvuru Yapana 10.000 TL Karşılıksız Ödeme

BANKALARDA PROMOSYON REKABETİ YENİDEN ALEVLENDİ
Türkiye’de emekli vatandaş sayısı 16 milyonu aşarak, EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte artış göstermiştir. Ayrıca, devlet tarafından her 6 ayda bir yapılan emekli maaş zamları da bankaların dikkatini çekmektedir. Son dönemlerde bankalar, emekliye promosyon vermeye yönelik büyük bir rekabet içerisine girmiştir. SSK, bağ-kur, memur ve EYT emeklisi vatandaşlara çağrıda bulunan bankalar, promosyon miktarını önemli ölçüde arttırmıştır.

Yapı Kredi Bankası da emekliye yönelik son promosyon müjdesini duyuran bankalardan biridir. Başvuru yapan her emekliye Yapı Kredi Bankası tarafından tam ₺10.000 destek ödemesi yapılacaktır. Bu destek ödemesi, tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olup, tek şartı maaşınızı Yapı Kredi’ye taşımanız ve 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası’ndan almanızdır. Ek olarak, herhangi bir ek koşul aranmamaktadır ve başvuruların bugün saat 17.00’ye kadar tamamlanması gerekmektedir.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI
Son dönemlerde emekli vatandaşlara sunduğu avantajlı paketlerle dikkat çeken Yapı Kredi Bankası, yüzde 25 Temmuz zammı sonrası promosyon ücretlerini de arttırmıştır. Yapı Kredi Emekli promosyonu miktarı, maaş aralığına göre 5.000 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Promosyon talebinde bulunmak isteyen emeklilerin başvurularını ay sonuna kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular için yapmanız gereken tek şey, maaşınızı Yapı Kredi Bankası’na taşımak ve 3 yıl boyunca Yapı Kredi müşterisi olmanızdır. Başvurunuz aynı gün içinde onaylandığı takdirde, Yapı Kredi Bankası 10.000 TL ek ödemeyi emeklinin hesabına hemen aktarmaktadır. Bu sayede ödeme almak için 3 gün beklemek zorunda kalmazsınız.

Yapı Kredi Bankası, emekli müşterilere sunduğu tek ayrıcalık olan promosyon fırsatıyla sınırlı değildir. Aynı zamanda emeklilere özel düşük faizli kredi kampanyaları, ücretsiz havale, EFT gibi birçok farklı ayrıcalığı da sunmaktadır. Bu ayrıcalıklardan yararlanmak için sizleri Yapı Kredi Bankası’na bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.