EkonomiGenelTürkiye

4A, 4B ve 4C emeklilerine 17.500 TL tek seferlik ödeme meclisten geçti.

**Ekim Ayında Yapılan Güncellemeyle İş Bankası En Yüksek Promosyonu Veriyor**

Ekim ayı promosyon güncellemeleriyle ilgili olarak yapılan açıklama sayesinde tüm emekliler mutlu oldu. Maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, en yüksek promosyonu alabilecekler. Sosyal Güvenlik Kurumu, 19 banka ile masaya oturarak promosyon ücretlerini yeniden belirledi. Peki, Ekim ayında en yüksek promosyonu veren banka hangisi oldu? Hangi bankaya maaş taşıma işlemi yapmak gerekiyor? İşte detaylar…

**İş Bankası En Yüksek Promosyonu Veren Banka**

Türkiye’nin en çok promosyon veren bankası olarak öne çıkan İş Bankası, emeklilere 17.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Bu banka, emeklilerin yüzünü güldürecek ve en yüksek promosyonu sunma konusunda öne çıkıyor. Ancak bu promosyonu alabilmek için 3 yıl boyunca maaşınızı İş Bankası’nda tutmanız ve belirtilen ek koşulları yerine getirmeniz gerekiyor. Bu şartları sağladığınız takdirde 17.500 TL’lik ödeme yapılacak.

**İş Bankası’nın Özel Koşulları**

İş Bankası, promosyon ödemesi için birkaç ek koşul belirlemiştir. Bunlar arasında fatura ödeme talimatı vermek bulunmaktadır. Banka, ekonomik fatura ödeme talimatı veren emeklilere promosyon hakkı tanıyacak. İş Bankası, emekli promosyon kampanyası için 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdünde bulunmanızı istemektedir.

**Kampanya 31 Ekim Tarihinde Son Bulacak**

İş Bankası tarafından duyurulan promosyon kampanyası, 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu süre içerisinde İş Bankası’nın şubelerinden, dijital bankacılık hizmetlerinden ve mobil bankacılık uygulamalarından tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Promosyon ödemeleriniz, hesabınıza veya IBAN numarasına yatırılacaktır.

4A, 4B ve 4C emeklilerine 17.500 TL tek seferlik ödeme meclisten geçti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.