EkonomiGenelTürkiye

Gebze Teknik Üniversitesi Personel Alımı İlanı Resmi Gazete

Üniversite İş İlanları ve Başvuru Şartları

Gebze Teknik Üniversitesi, kendi personel kadrosunu genişletmek amacıyla 8 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar 3 büro personeli, 1 büro personeli ve 4 mühendis pozisyonunda gerçekleştirilecektir. Alınacak personellerin belirlenmesinde KPSS puanı ve kurum tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınavda başarı kriterleri göz önünde bulundurulacaktır. Başvurular, ikamet şartı aranmaksızın kabul edilecektir.

Üniversite Personel Alımı İş İlanı Kriterleri

Mühendis Alımı: Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmanız gerekmektedir.

Büro Personeli Alımı (1 kişi): Gazetecilik, basın, yayın veya muhabirlik alanında en az 2 yıl tecrübenin yanı sıra herhangi bir lisans programından mezun olmanız gerekmektedir. Bölüm şartı bulunmamaktadır.

Büro Personeli Alımı (2 kişi): Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı veya Ofis Yönetimi önlisans bölümlerinden birinden mezun olmanız istenmektedir.

KPSS Şartı

Başvuruda bulunacak olan personellerden KPSS şartı aranmaktadır. Mühendis alımı için P – 3 puan türünde en az 65 puan, büro personeli alımı için P – 3 puan türünde en az 60 puan, büro personeli alımı için P – 93 puan türünde en az 70 taban puanı almış olmanız gerekmektedir.

Başvuru Şekli ve Tarihi

İlan, Kocaeli iş ilanları kategorisinde yayımlanmış olup başvurular 2 Ekim 2023 tarihinde başlamıştır. Başvurular, 16 Ekim 2023 tarihine kadar şahsen veya posta yoluyla Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır.

Başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Gebze Teknik Üniversitesi Personel Alımı İlanı Resmi Gazete

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.