EkonomiGenelTürkiye

Son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 olan T.C Kimlik Numarası sahiplerine 33 Bin TL veriliyor, anında alın!

**T.C Kimlik Numarasına Göre Nakit İhtiyacınızı Karşılayın**

Akbank ve Deniz Bank, T.C kimlik numarasının son rakamına göre nakit ihtiyacınız olduğunda, size özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunmaktadır. Bu bankalardan ihtiyaç kredisi almak isteyenler, T.C son hanelerini değerlendirerek anında ödeme alabilirler. Bireysel müşteriler, nakit kredi ödemelerine hızlı bir şekilde başvurmak için SMS ile başvuru yapabilme imkanına sahiptir.

Uygun Faiz Oranlarıyla Nakit Kredi

Akbank ve Deniz Bank’ın nakit kredi kampanyasına katılarak, uygun faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Tüm bireysel müşteriler, bu olanaklardan yararlanabilir. Krediniz aynı gün hesabınıza aktarılacaktır. İnternet bankacılığı, mobil bankacılık veya doğrudan Akbank Deniz Bank şubelerinden başvurarak, 33 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Başvurunuzdan sonra kredi onayınız aynı gün içinde belirlenecektir.

Ödemede Esneklik

Akbank ve Deniz Bank’tan alacağınız bireysel tüketici kredi kampanyası ile 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ödeme seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Akbank veya Denizbank’tan kredi başvurusu yapmanız için kredi puanınızın 1400 ve üzeri olması gerekmektedir. Bu kriteri karşıladığınızda, kredi desteği alabilirsiniz.

Son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 olan T.C Kimlik Numarası sahiplerine 33 Bin TL veriliyor, anında alın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.