EkonomiGenelTürkiye

Turkish Technic, Ekim Ayında Lojistik ve Tesellüm Personeli İçin İşe Alım Yapıyor.

SEO Uyumlu Teknik Personel Alımı İş İlanları

Lojistik ve Tesellüm Personeli Alımı İçin Fırsat!

Turkish Technic, kendi kadrosuna katmak için lojistik ve tesellüm personeli alımı yapacağını duyurdu. En az önlisans mezunu adayların kabul edileceği bu başvurular, 81 şehirde ikamet eden vatandaşlardan alınacak ve değerlendirilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kamu Personel Alımı İş İlanı Kriterleri

Son yayınlanan ilana göre, iletişim ve koordinasyon yeteneğine sahip, öğrenmeye ve çalışmaya hevesli, yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek kişiler tercih edilecektir.

Adayların vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmeleri ve Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmeleri gerekmektedir.

Üniversitelerin lojistik, dış ticaret, gümrük işletme, lojistik yönetimi ve taşımacılık gibi bölümlerinden en az önlisans mezunu olmanız gerekmektedir.

Ayrıca, en az 3 yıl depo ve lojistik alanında deneyimli ve B sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar tercih edilecektir.

Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmayan ve adli sicil arşiv kaydı olmayan adayların başvurması gerekmektedir.

İşe Alınacak Personel Hangi Görevleri Üstlenecek?

Lojistik birimine gelen malzemelerin merkezde toplanıp depoya taşınmasında görevlendirilen personel, ayrıca istenilen malzemeleri istek sahibine teslim edecek, depodaki malzemeleri müşteriye gönderecek, malzemelerin teslim alınması, depolanması, depoya giriş ve çıkışların kayıt altına alınması, satın alınan malzemelerin görsel ve dokümantasyon açısından kontrol edilerek teslim işlemlerinin tamamlanmasında görev yapacaktır.

Personel Alım Başvuru Süreci

Kurum tarafından yayımlanan ilana başvurular başlamıştır. Adayların başvurularını 30 Eylül 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Turkish Technic, Ekim Ayında Lojistik ve Tesellüm Personeli İçin İşe Alım Yapıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.