EkonomiGenelTürkiye

Türkiye Kamu-Sen Üyelerine Yüzde 40 İndirim! Anlaşma Tamamlandı!

TÖMER’den Üyelerimize Özel %40 İndirim

Türkiye Kamu-Sen Üyelerine Yabancı Dil Kurslarında %40 İndirim

Konfederasyonumuz ile Ankara Üniversitesi arasında yapılan protokol ile Türkiye Kamu-Sen üyeleri, TÖMER tarafından verilen kurslardan tüm diller için %40 indirim avantajından faydalanabilecekler.

Konfederasyonumuz, Üyelerimizin Taleplerini Karşılamaya Devam Ediyor

Üyelerimizin beklenti ve taleplerini karşılamak amacıyla her alanda mücadele eden konfederasyonumuz, yabancı dil eğitimi konusunda önemli bir anlaşma imzaladı.

TÖMER ve Ankara Üniversitesi’nden Yabancı Dil Eğitimi Anlaşması

Türkiye Kamu-Sen ve Ankara Üniversitesi’ne bağlı TÖMER arasında yapılan imza töreni, genel merkezimizde gerçekleştirildi. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sendikalarımızın Genel Başkanları, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, TÖMER yetkilileri törene katıldı.

Önder Kahveci: Kamu Görevlilerimize Destek Olma Gayretindeyiz

Genel Başkanımız Önder Kahveci, imza töreninde yaptığı konuşmada, anlaşmanın önemine dikkat çekerek, “Kurulduğu günden bu yana Türk Memurunun hak mücadelesini yürüten konfederasyonumuz, üyelerimizin beklenti ve taleplerini karşılamayı hedeflemektedir. Kamuda görev yapan memurlarımızın mesleki yeterliliklerini artırmak ve yabancı dil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bugüne kadar çeşitli girişimlerde bulunduk. Bu kapsamda, yıllardır eğitim kalitesi ve vizyonuyla marka olan Ankara Üniversitesi TÖMER ile yapılan bu anlaşmadan memnuniyet duyuyoruz. İnanıyoruz ki, Türkiye’de akademik disiplini, bilgi, birikim ve donanımıyla tanınan TÖMER, üyelerimize önemli katkılar sağlayacaktır. Anlaşmayı imzalama sürecinde başta sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Ünüvar olmak üzere Üniversite ve TÖMER yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Necdet Ünüvar: Anlaşmanın Hayırlı Olmasını Diliyorum

Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, Türkiye Kamu-Sen’in hak mücadelesinin yanı sıra eğitim alanındaki faaliyetlerine vurgu yaparak, “Kamu görevlilerinin mesleki liyakat ve niteliklerini artıracak olan yabancı dil eğitimine verdiğiniz önemden dolayı Türkiye Kamu-Sen konfederasyonunu kutluyorum. Bu ihtiyacı karşılamak adına TÖMER ile işbirliği yapmanız bizi ayrıca mutlu etmiştir. Akademik kadromuzun sayın üyelerinize önemli katkılar sunacağına olan inancımız tamdır. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Türkiye Kamu-Sen Üyelerine Yüzde 40 İndirim! Anlaşma Tamamlandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.