EkonomiGenelTürkiye

Akbank hesap sahiplerine özel! Sınırlı sürede 20 TL para iadesi fırsatı

**Akbank Hesap Sahiplerine 23:59’a Kadar 20 TL Para İadesi!**

Müşteri sayısını her geçen gün arttırmaya devam eden Akbank, kampanya üzerine kampanya açıklayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

**Axess Kredi Kartı Kampanyaları ile Büyük Fırsatlar**

Bir yandan Axess kredi kartı kampanyaları ile müşterilerine büyük fırsatlar sunan Akbank, bir yandan da vadesiz hesabı olan kişilere yönelik bankamatik kartı kampanyaları ile adından söz ettiriyor. Bu kampanyalardan biri de market alışverişi yapan kişiler için açıklandı.

**Akbank Hesabı Olanlara 20 TL Para İadesi Nasıl Alınacak? Başvuru Şartları Neler?**

Banka hesabı olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada, “Akbank Kart ile market, manav, kasap ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız ikinci ve sonraki 400 TL üzeri harcamanıza 20 TL, toplamda 100 TL chip-para kazanabilirsiniz” denilerek kampanya duyuruldu.

**Kampanya Koşulları**

Kampanya 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında bireysel asıl Akbank Kart ile tek seferde yapılacak ilk 400 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 TL ve üzeri market, manav, kasap ve şarküteri harcamanıza 20 TL, toplamda 100 TL chip-para yüklenecektir.

**Başvuru İşlemleri**

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “MARKET” yazıp 4566’ya SMS göndermesi, Juzdan’dan ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gerekmektedir.

Juzdan ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. SMS ile katılımlarda ise, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Akbank Mobil ile katılımlarda ise, Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Bu şartları taşıyan kişiler, Akbank tarafından açıklanan kampanya dahilinde ilk alışverişlerinde 20 TL olmak üzere para iadesi almaya hak kazanacaklar.

Akbank hesap sahiplerine özel! Sınırlı sürede 20 TL para iadesi fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.