EkonomiGenelTürkiye

TTK İşçi Alımları Başladı! 1500 Madenci İçin İlkokul Mezunu Olmak Yeterli

Türkiye Taşkömürü Kurumu 15000 Madenci Alımı

TTK Madenci Alımı İlanı Başladı

TTK madenci alımı ilanı yayınlayarak başvuruları kabul etmeye başladı. İŞKUR kamu işçi alımı ilanına göre belirtilen şartlarda olanlar başvuru yapabilecek. 22 Eylül 2023 ile 26 Eylül 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden başvuru alacak. TTK kamu işçi alımı en az ilkokul mezunları KPSS şartsız olarak başvuru yapabilir.

KPSS’siz Kamu Personeli Alımı İlanları

Adaylar başvurularını 00007805464 iş ilan numarasını kullanarak yapacak.

Alım Şartları ve Başvuru Süreci

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

En az ilkokul mezunu olmak.

Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.

Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 32 yaşından gün almamış olmak.

Başvuru sonucunda oluşacak olan aday listesinden 1500 asil 750 yedek aday herhangi bir yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın noter kurası ile belirlenecektir.

Dikkate Alınacak Hususlar

Noter kurası sonucu asıl olarak belirlenen adaylardan başvuru şartlarını taşımayan, istenen belgeleri süresi içerisinde mazeretsiz teslim etmeyen, TTK Beden Gücü Yönergesine göre istenecek olan sağlık muayenesine göre “Yeraltı Pano Ayak Üretim İşçiliği sanatında çalışır” raporu alamayan, Yetkili birimlerce yapılacak olan Arşiv Araştırmasına göre işe girmesine engel bir suçu olanlar ile işi bırakanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak üzere işe davet yapılacaktır.

Personel alımı başvurularında kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde (ADNKS) kayıtlı olan yerleşim yeri adresi dikkate alınır. Diğer adresleri dikkate alınmaz. Adres değişikliklerinde adayların e-Devlet üzerinden veya Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporunda kayıtlı olan taşınma tarihi esas alınır. Zonguldak şehrinde ikamet ediyor olmak gerekmektedir.

TTK İşçi Alımları Başladı! 1500 Madenci İçin İlkokul Mezunu Olmak Yeterli

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.