EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi Bankası, Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla Destek Sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası, Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başlattı

Yapı Kredi Bankası, Temmuz zammıyla hayal kırıklığı yaşayan emeklilere yeni bir destek sunarak, ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı!

Yapı Kredi Bankası tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile emeklilere 20 bin TL nakit para desteği sağlanmaktadır. Değerli emeklilerimiz, tüm ihtiyaçlarınız için Emekliye Özel İhtiyaç Krediniz size özel indirimli faiz oranlarıyla Yapı Kredi’de! Bu krediyi kullanarak emeklilikteki tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyarak 36 aya varan vadelerle Emekliye Özel İhtiyaç Kredisi başvurusu yapabilir, kredinizi onaylandığında hemen kullanabilirsiniz. Üstelik kredinizi almanız için şubeye gitmenize gerek yok, hafta sonları dahil her gün hemen hesabınıza geçer!

Kredi Başvurusu Şartları

Yapı Kredi Bankası’nın Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanmak için aşağıdaki şartları taşımanız gerekmektedir:

  • En az 1.000 TL, en fazla 200.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.
  • Tanımlanan ön onaylı limitiniz varsa, bu limit kadar kredi kullanabilirsiniz. Bu limitler sonrasında yeniden değerlendirme yapılabilir ve limitiniz kredi kullanmadan önce düşürülebilir veya iptal edilebilir.
  • Başvurunuz banka politikaları doğrultusunda değerlendirilir ve uygun bulunması halinde krediniz onaylanabilir. Başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da istediğiniz tutarın altında bir kredi onaylanabilir. Değerlendirme sonucunda SMS veya mobil bildirim ile bilgilendirilirsiniz. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi üzerinden de takip edebilirsiniz.
  • Emekliye İhtiyaç Kredisi kullanırken aylık taksitlerinizi otomatik olarak ödemek için otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Taksitleriniz vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenir.
  • Kredinizle birlikte hayat sigortası yaptırmanız durumunda sigorta tutarı yaşa, kredi tutarına, vadeye ve faiz oranına bağlı olarak değişir.

Başvuru Yöntemleri

Yapı Kredi Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi başvurularını aşağıdaki yöntemlerle yapabilirsiniz:

  • Yapı Kredi internet sitesi
  • Mobil şube
  • SMS kredi
  • Tüm Yapı Kredi Bankası şubeleri

Yapı Kredi Bankası’nın Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası ile emekliler nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilir ve hayallerine bir adım daha yaklaşabilirler. Başvuru şartlarını taşıyorsanız, hemen başvurunuz ve siz de bu kampanyadan faydalanın!

Yapı Kredi Bankası, Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla Destek Sağlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.