EkonomiGenelTürkiye

Emekli maaş promosyonunda 12.500 TL’lik en yüksek ödeme kampanyası!

Emekli Maaş Promosyonu Kampanyaları: En Yüksek Promosyon Hangi Bankada?

2 Tarife Uygulanıyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında, farklı bankaların sunduğu promosyon ödemeleri emekliler arasında merak konusu haline gelmiştir. Bankalar arasındaki farklılıklar nedeniyle emekliler, hangi bankada en avantajlı promosyon sözleşmesini yapacaklarını merak etmektedirler. Emekli maaş promosyonu kampanyaları, belirli bir maaş baremine göre hesaplanır. Ancak, en düşük emekli maaşının 7.500 TL olması nedeniyle, bu baremler sadece dul ve yetim maaşı alanları için geçerlidir. Emeklilerin maaş promosyonları ise 7.500 TL ile 10.000 TL arası ve 10.000 TL üzeri maaş baremlerine göre hesaplanmaktadır.

Tek Ödemeye Geçilecek!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında, SGK’nın güncelleme yapmaması nedeniyle bir haksızlık durumu ortaya çıkmaktadır. Emeklilere maaş tutarlarına göre farklı promosyon ödemeleri yapılması gerektiği halde, en düşük emekli maaşının Ocak ayında 10.000 TL ve üzerine çıkarılması beklenmektedir. Bu durumda, tüm emeklilere aynı tutarda promosyon ödemesi yapılacak ve yüksek maaş alan emekliler bu durumda haksızlık yaşayacaklardır.

En Yüksek Emekli Maaş Promosyonu Hangi Bankada?

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında, özel bankalar kamu bankalarına göre daha avantajlıdır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, asgari tarife üzerinden emekli maaş promosyonu ödemesi yapmaktadırlar. Kamu bankalarında en fazla 5.000 TL tutarında promosyon ödenirken, bazı özel bankalar ek imkanlar ve ek ödemelerle birlikte daha yüksek promosyonlar sunmaktadır.

ING Bank, en yüksek emekli maaş promosyonu ödeyen banka olarak öne çıkmaktadır. Bu bankada emekli müşterilere 12.500 TL tutarında promosyon ödemesi yapılmaktadır. Akbank ise 12.000 TL tutarındaki ödemeyle emekli müşterileri cezbetmektedir. Yapı Kredi Bankası da emekli müşterilerine 11.000 TL maaş promosyonu ödemesi sunmaktadır. İş Bankası 7.500 TL, Garanti BBVA 8.500 TL ve QNB Finansbank ise 9.200 TL emekli maaş promosyonu ödemeleriyle dikkat çekmektedir.

Emekli maaş promosyonunda 12.500 TL'lik en yüksek ödeme kampanyası!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.