EkonomiGenelTürkiye

Uşak’ta Toplu Taşıma Ücretleri Zamlandı: Yeni Tarife Belirlendi!

UŞAK’TA OTOBÜS FİYATLARI ARTIYOR! İŞTE YENİ TARİFE

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Ağustos ayı meclis toplantısı sonrasında toplu taşıma ücretlerine zam yapılma kararı alındı. Yeni fiyat tarifesi ise şu şekilde belirlendi:

Öğrenci ve Sivil Fiyatları

Esnaf Odası’nın talebi doğrultusunda öğrenci ve sivil güncel fiyatlar yeniden düzenlendi. Yapılan görüşmeler sonucunda alınan kararla birlikte öğrenci ücreti 9 TL’ye, sivil ücreti ise 12 TL’ye yükseldi. Bu fiyatlar oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın Yönetimindeki Toplantı

Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Çakın başkanlığında gerçekleştirildi. Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, şehir içinde toplu taşıma hizmeti veren halk otobüsleri için yeni fiyat tarifelerini sunmak üzere toplantıya katıldı.

Esnaf Oda’sının sunduğu yeni tarifede, öğrenciler için 10 TL, sivil halk için ise 12,5 TL zam talep edildi. Ancak, yapılan görüşmeler neticesinde öğrenci ücreti 9 TL’ye, sivil ücreti ise 12 TL’ye çekildi. Önceki fiyatların öğrenci için 5 TL, sivil için ise 7,5 TL olduğunu hatırlatalım.

Uşak Valiliği, Belediye Meclisi kararının ardından yeni fiyat tarifesini onayladı.

Toplantı sonrasında fiyatlar güncellendi. Buna göre, öğrenci 5 TL olan ücret 7,5 TL’ye, sivil ise 10 TL’ye yükseldi. Ancak, Esnaf Odası’nın önerdiği fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda öğrenci ücreti 7,5 TL, sivil ücreti ise 10 TL olması hedefleniyordu. Ancak, alınan kararla birlikte öğrenci ücreti 10 TL, sivil ücreti ise 12,5 TL olarak belirlendi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.