EkonomiGenelTürkiye

Üniversite Hastanesi’ne 148 Sağlık Personeli ve Memur Alımı

Sağlık Personeli ve Memur Alımı

Sağlık Personeli ve Memur Alımı Hakkında Bilgilendirme

Üniversite Hastanesi, 55 Hemşire, 2 Mühendis, 2 Eczacı, 2 Veteriner Hekim, 2 Fizyoterapist, 1 Tıbbi Görüntüleme Teknisyeni, 1 Anestezi Teknisyeni, 1 Radyoloji Teknisyeni, 1 Sağlık Teknisyeni, 1 Ameliyathane Teknisyeni, 1 Ağız ve Diş Sağlığı Teknisyeni, 1 Diş Protezi Teknisyeni, 1 Ortopedik Protez ve Ortez Teknisyeni, 3 Röntgen Teknisyeni, 7 Laborant, 2 Eczane Teknisyeni, 2 Patoloji Teknisyeni, ve 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplamda 148 kişilik memur alımı yapacağını duyurdu. Bu yazımızda, personel alımı kadroları ve müracaat şartları hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Personel Alımı Kadroları ve Müracaat Şartları Nelerdir?

1. Hemşire Alımı: Hemşirelik Yüksekokulu veya Sağlık Yüksekokulu bünyesinde okutulan hemşirelik bölümünden diplomaya sahip olmak gerekmektedir.

2. Mühendis Alımı: Mühendislik fakültesi mezunu olmak kaydı ile İnşaat Mühendisliği ve Zootekni veya Zoo Teknik lisans diplomasına sahip olmak gerekmektedir. Ayrıca B sınıfı sürücü kimlik kartına sahip olmak ve aktif araç kullanmak şarttır.

3. Eczacı Alımı: Eczacılık lisans programlarından diplomaya sahip olmak gerekmektedir.

4. Veteriner Hekim Alımı: Alanında en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak ve veteriner fakültesi diplomasına sahip olmak gerekmektedir.

5. Fizyoterapi Alımı: Lisans düzeyinde rehabilitasyon, fizik tedavi veya fizyoterapi ve rehabilitasyon diplomasına sahip olmak gerekmektedir.

6. Sağlık Teknikeri Alımı: 3 Röntgen Teknisyeni, 7 Laborant, 1 Ameliyathane Teknisyeni, 1 Anestezi Teknisyeni, 2 Eczane Teknisyeni, 2 Patoloji Teknisyeni, 2 Ağız ve Diş Sağlığı Teknisyeni, 1 Diş Protezi Teknisyeni, 1 Ortopedik Protez ve Ortez Teknisyeni, 1 Tıbbi Görüntüleme Teknisyeni alımı yapılacaktır. İlgili alanlarda önlisans diplomasına sahip olmak gerekmektedir.

7. Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı: Bölüm şartı aranmaksızın lise veya lise dengi okullardan diplomaya sahip olmak gerekmektedir. 35 yaşını tamamlamamış olan erkek güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Kamu Personel Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Gerçekleşecektir?

Namık Kemal Üniversitesi tarafından yapılacak olan personel alımı başvuruları 6 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır ve 20 Eylül 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular, Tekirdağ iş ilanları olarak sunulan https://www.nku.edu.tr/ adresinden online olarak yapılacaktır.

Üniversite Hastanesi'ne 148 Sağlık Personeli ve Memur Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.