EkonomiGenelTürkiye

Hyundai Bayon’da fiyatlar arttı! ÖTV muafiyeti sona mı erdi?

HYUNDAİ BAYON: EN ÇOK TERCİH EDİLEN MODEL!

Yeni kilometre otomobillerin fiyatlarında sürekli güncelleme yapılıyor. Bu kapsamda otomobil firmaları, yeni fiyat listelerini kamuoyuna duyuruyor. Hyundai firması da Eylül ayında araç fiyatlarına zam yaptı. Bu zam ile birlikte, Hyundai marka sıfır kilometre araçların fiyatı bir miktar yükseldi.

HYUNDAİ BAYON: SUV SINIFININ EN UYGUN MODELİ!

Türkiye’de otomobiller fiyat ve performans açısından değerlendirildiğinde, Hyundai Bayon modeli ön plana çıkan modellerden biri oldu. Bayon, SUV sınıfına giren bir araçtır ve fiyatı SUV sınıfının altında yer alır. Üstelik bu otomobil yerli üretim olduğu için firma, fiyat avantajı elde eder. Bu avantajı kullanan firma, siparişlere yetişmekte zorluk çekmektedir.

HYUNDAİ BAYON’UN FİYATLARINA YENİ ZAM!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına zam yapan Hyundai Bayon için belirlenen yeni fiyatlar açıklandı. Hyundai Bayon, Türkiye’de 5 farklı versiyonuyla satışa sunulmaktadır. Bu donanım seçeneklerine göre fiyatlar değişmektedir. Hyundai Bayon’un fiyatlarında 4 donanımda 20.000 TL, 1 donanımda ise 10.000 TL zam uygulanmıştır.

Hyundai Bayon’un güncel fiyat listesi şu şekildedir:

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin (Manuel): 915.000 TL

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin (Otomatik): 950.000 TL

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin (Otomatik): 1.005.000 TL

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin (Otomatik): 1.110.000 TL

Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin (DCT): 1.075.000 TL

Türkiye’de engelli vatandaşlara, belirli bir engel oranına sahip olmaları şartıyla ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil alma hakkı tanınır. Ancak bu durum yalnızca 1.004.000 TL’nin altındaki araçlar için geçerlidir. Hyundai Bayon için açıklanan fiyat listesine bakıldığında, sadece ilk iki donanım seçeneğinin ÖTV muafiyeti kapsamında olduğu görülmektedir. Ağustos ayında ise bu sayı 3 idi. Eylül ayında ise 1 model daha ÖTV muafiyet listesinden çıkarıldı.

Hyundai Bayon'da fiyatlar arttı! ÖTV muafiyeti sona mı erdi?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.