EkonomiGenelTürkiye

MAKÜ İŞKUR, Kamu İşçi Alımı İlanıyla Fırsat Sunuyor

Üniversite İş İlanları: Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi TTP Personeli İş İlanı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), bünyesinde istihdam etmek üzere TTP personeli mesleği altında bir işçi alımı yapacağını duyurdu.

Kamu İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilana göre, adaylardan KPSS puanı şartının aranmadığı belirtiliyor. Bu ilanın tüm detaylarını ve başvuru tarihlerini sizlerle paylaşıyoruz.

TTP Personeli Alımı İş İlanları

İlana başvuracak adayların ilgili alanda en az 3 yıl iş deneyimine sahip olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar arasından, öncelikle lisans ve lisansüstü mezunu olanlar tercih edilecektir. Ayrıca, kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve kurum tarafından yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Başvuruda bulunan adayların sabıka kaydı olmamalıdır.

Müracaatlar kadın ve erkek adaylar için kabul edilecektir. Ancak, erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Başvurular, Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alan, emekli olmayan veya emeklilik hakkı kazanmamış adaylar arasından yapılacaktır.

Kamu Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır ve Ne Zaman Yapılacak?

Burdur iş ilanları kategorisinde yayınlanan bu ilan için başvurular 5 Ekim 2023 tarihinde başladı. Yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar için son başvuru tarihi 19 Ekim 2023 olarak açıklandı. Başvuruların şahsen, Değirmenler Mahallesi, Cevat Sayılı Bulvarı Teknokent Binası Merkez / Burdur adresine yapılması gerekmektedir. Bu ilan için geçici kadroda istihdam sağlanacağı bildirilmiştir. Elektronik veya posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir.

MAKÜ İŞKUR, Kamu İşçi Alımı İlanıyla Fırsat Sunuyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.