EkonomiGenelTürkiye

Akbank’tan 1250 TL ödül parası fırsatı müşterilere

Akbank Müşterilerine Yepyeni Bir Kampanya Fırsatı!

Nakit ödül kazanma fırsatıyla Akbank müşterileri için bir kampanya başladı. Akbank, Ağustos sonuna kadar devam edecek olan bu kampanyayla müşterilerine 1250 TL’ye kadar nakit ödül sunuyor. Axess kartı kullanan Akbank müşterileri bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Kampanya detayları ve katılım koşulları banka tarafından duyuruldu. Bu kampanya sayesinde avantajlı ve keyifli alışverişlerinizi yaparken aynı zamanda nakit ödüle de sahip olabilirsiniz. Akbank’ın son dakika nakit ödül kampanyasıyla ilgili detaylar haberimizde.

Bankalar, son zamanlarda birbirinden cazip kampanyalarla müşterilerini cezbetmek için yarışıyorlar. Bu seferki haberi ise Akbank verdi. Akbank, müşterilerine özel bir ödül kampanyası başlattı. Nakit ödül fırsatını kaçırmak istemeyen Akbank müşterileri için kampanya detayları ve katılım koşulları da açıklandı. Axess kart kullanıcılarına yönelik olarak başlatılan bu yeni kampanya kapsamında tam 1250 TL nakit ödül kazanma imkanı sunuluyor. Kampanyaya katılmak isteyenler için başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Akbank Müşterilerine 1250 TL Nakit Ödül!

Akbank, müşterileri için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Son dönemde promosyon fırsatları ve düşük faizli kredi kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çeken banka, bu defa kredi kartı kullanıcılarına özel bir kampanya düzenliyor. Akbank’ın Axess kart sahipleri için düzenlediği bu yeni kampanyada, belirli bir tutarda harcama yapma koşuluyla 1250 TL nakit ödül verilecek. Kampanya katılımı koşulları ve detayları da açıklandı.

Akbank Kampanya Katılım Koşulları

Akbank’ın yeni kampanyasına katılım 4 Ağustos tarihinden itibaren başladı. Kampanyaya katılmak isteyen Akbank müşterilerinin Axess kredi kartını kullanıyor olması gerekmektedir. Kampanya kapsamında akaryakıt ve elektronik market alışverişi yapan müşterilere her 1.500 TL ve üzeri harcamada 1250 TL’ye kadar chip para imkanı sunulmaktadır.

Kampanyaya katılmak isteyen Akbank müşterilerinin SMS yoluyla başvuru yapmaları gerekmektedir. Akbank’a kayıtlı olan cep telefonu numarasından, büyük harflerle “KAZAN” yazarak 45-66 numarasına kısa mesaj göndermeleri kampanyaya katılım için yeterli olacaktır. Kampanyaya katılım başvurunuz SMS onaylandıktan sonra hediye paralarınız hesabınıza yüklenecektir. Akbank’ın yeni nakit ödül kampanyasının son katılım tarihi ise 30 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Dilerseniz axess.com.tr adresinden de başvuru yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.