EkonomiGenelTürkiye

TOKİ’nin satamadığı fiyata Vakıfbank’tan fırsat! 2+1 daire hemen teslim, 27.500 TL peşinat, 5.865 TL taksitle.

Vakıfbank, TOKİ tarafından satılamayan daireleri uygun fiyatlarla satıyor! 27.500 TL peşinat, 5.865 TL taksitle hemen teslim 2+1 daire – Vakıfbank, artan konut fiyatlarına darbe vuruyor. Sahibinden ucuz satılık daire arayanlar için Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, bankaya geçen taşınmazların düşük fiyatlarla satışa sunulduğu duyuruldu.

Vakıfbank’tan Konut Kredisi Desteğiyle Ucuz Ev Satışı Başladı!

Vakıfbank, ucuz ev almak isteyenlere konut kredisi desteği sunuyor. Banka, konut kredisi kampanyası ile 120 aya kadar taksitle ev sahibi olma fırsatı veriyor. Mülkiyeti kendisine geçen konutları satışa sunan Vakıfbank, nakit parası olmayan kişilere kredi desteğiyle seçenek sunuyor.

Kredi Peşinatı Avantajıyla Sıfır Faizle Ev Sahibi Olun!

Hemen teslim olarak satılan konutlarda kredi peşinatı yüzde 10 olarak belirlenirken, kalan tutar için 120 aya varan vadeli kredi imkanı sunuluyor.

Mardin Kızıltepe’de yer alan 2+1 daire için satış bedeli 240 bin TL olarak belirlenirken, bu konut için 27.500 TL peşinat ödeyen bir kişinin aylık konut kredisi taksit tutarı ise 5.865 TL olarak gerçekleşecek.

Vakıfbank’tan Satılık Daireler İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Bankadan veya icradan satılık daire almak isteyenler, Vakıfbank satış ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden takip edebilirler. Vakıfbank’ın resmi internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz: VAKIFBANK İNTENGO

Satış ilanlarında, satış koşulları ve gerekli bilgiler yer almaktadır. Teklif vererek taşınmazı satın alma hakkına sahip olabilirsiniz.

TOKİ'nin satamadığı fiyata Vakıfbank'tan fırsat! 2+1 daire hemen teslim, 27.500 TL peşinat, 5.865 TL taksitle.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.