EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank’tan sürpriz kampanya: 280 Bin TL taşıt kredisi bu taksitle!”

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI İLE OTOMOBİL ALMAK ARTIK DAHA KOLAY

Artan Otomobil Fiyatlarına Alternatif Olarak Halkbank Taşıt Kredisi

İhtiyaçtan dolayı otomobil satın almak isteyenler büyük bir bütçe krizi ile karşı karşıya kaldılar. Artan otomobil fiyatlarından dolayı bütçe denkleştirmekte zorlananlar ek kaynak arayışlarına giriyorlar. Araç satın almak için beklemek istemeyen vatandaşlar fiyatların daha da artmasından büyük endişe duyuyorlar. Bu endişeden dolayı da taşıt kredisi çekmek daha cazip geliyor. Otomobil fiyatlarının kredi faiz maliyetinden daha fazla artacak olmasından dolayı kredi çekmek daha makul görülüyor.

Halkbank Taşıt Kredisi Kampanyası

Taşıt kredisi çekmek için kredi imkanlarını araştıranlar en cazip kredilerden birisini Halkbank’ta bulabiliyorlar. Halkbank hem sıfır kilometre otomobiller için hem de ikinci el otomobiller için kredi imkanı sağlıyor. Bu imkanı kullananlar için otomobil sahibi olmak kolay oluyor. Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyası da en çok sorgulanan kredi kampanyalarından birisi haline geldi.

Halkbank tarafından kredi maliyetlerine dair açıklama yapıldı. Açıklanan kampanyaya göre Halkbank müşterileri aylık yüzde 2,54 oranında faizle taşıt kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranını çoğu bankada şu anda bulmanın imkanı yok. Bu açıdan değerlendirince Halkbank’tan taşıt kredisi çekenler avantajlı bir hamle yapmış olabiliyorlar.

Kolay Ödeme Seçenekleri ile Rahat Geri Ödeme

Halkbank’ın taşıt kredisi kampanyasının 48 aya kadar vadeli olduğu bildirildi. Bu bankadan taşıt kredisi çeken müşteriler kredi taksitlerini 4 yıllık sürece yayabiliyorlar. Kredi taksitlerini de tutar açısından düşüren bu imkan ile beraber kredi geri ödemeleri daha kolay yapılabiliyor.

Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere esnek ödeme seçenekleri de veriliyor. Bu imkanı değerlendirecek olan müşteriler ödemelerini kendi bütçelerine göre planlayabiliyorlar. İsteyen müşteriler ayda bir eşit taksitli ödeme planının dışında da bir ödeme planı tercih edebiliyorlar. Bu karar tamamen müşterinin inisiyatifine bırakılıyor.

280.000 TL Taşıt Kredisi Hesaplaması

Halkbank’tan 48 ay vadeli 280.000 TL taşıt kredisi kullanılması durumunda kredi maliyet hesaplaması aylık yüzde 2,54 oranında faiz ile yapılıyor. Bu kredinin taksiti 11.707 TL, toplam kredi maliyeti ise 561.951 TL oluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.