EkonomiGenelTürkiye

Opel Astra Fiyat Listesi: İndirimle 150.000 TL Düştü! (2023)

Opel Astra ile Özel Kampanya Fırsatı!

Opel Astra için Yeni Kampanya Fırsatları

Opel, beğeni toplayan ve kalitesiyle tanınan Otomobil dünyasının bir parçası olan Opel Astra modeli için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, sıfır kilometre Opel Astra sahibi olma hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi için büyük bir fırsat sunuyor.

2023 model Opel Astra için sunulan özel kampanya ile müşterilerine cazip avantajlar sunan Opel, müşterilerine pek çok fırsat sağlıyor. Bu kampanya kapsamında, Opel Astra’nın yeni versiyonları için özel indirimler uygulanıyor ve ayrıca peşin ödeme imkanı bulamayan müşterilere uygun kredi desteği sağlanıyor. Bu sayede, sıfır kilometre bir Opel Astra sahibi olmak çok daha kolay hale geliyor.

Kredi Desteği Seçenekleri

Opel Astra için sunulan kredi desteği seçenekleri, otomobilin donanım seçeneklerine göre değişiklik göstermektedir. İşte Opel Astra için sunulan kredi desteği seçeneklerinden bazıları:

  • Opel Astra 1.2 Edition MT donanımı için 12 aylık vadeyle ve %0,99 aylık faizle 200.000 TL kredi desteği sunuluyor.
  • Opel Astra 1.2 Edition AT ve 1.5 Edition AT versiyonları için aynı şartlar altında 250.000 TL kredi desteği mevcuttur.
  • Elegance ve GS donanımları için de aynı koşullarda 300.000 TL kredi desteği sağlanmaktadır.

Kampanyalı Fiyatlar

Opel Astra için sunulan kampanyalı fiyatlar oldukça caziptir. Kampanya indirimi ile Opel Astra’nın fiyatları 1.239.900 TL’den başlamaktadır. Opel Astra’nın kampanyalı fiyatları, Opel Astra’nın 1.2 130 HP Benzin AT8 versiyonunun donanım seçeneklerine indirim uygulanarak belirlenmiştir. İşte kampanya indirimiyle Opel Astra’nın fiyatları:

  • Edition donanımı 1.357.000 TL’ye düşmektedir.
  • Elegance donanımı 1.417.000 TL’ye gerilemektedir.
  • GS donanımı ise 1.560.000 TL’ye inmektedir.

Bu kampanya ile Opel Astra için 124.900 TL’ye kadar indirim imkanları müşterilere sunulmaktadır.

Opel Astra ile sıfır kilometre bir otomobile sahip olmanın tam zamanı. Bu özel kampanyadan yararlanarak hem bütçenizi koruyabilir hem de kaliteli bir sürüş deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve bu fırsattan yararlanmak için en yakın Opel bayisine başvurmanız yeterli. Unutmayın, bu kampanya sınırlı bir süre için geçerlidir, bu fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Opel Astra Fiyat Listesi: İndirimle 150.000 TL Düştü! (2023)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.