EkonomiGenelTürkiye

“15 Kasım’da 19.000 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak!”

**Güncellenen Emekli Promosyonları ve Kocaeli Üniversitesi Sonucu**

**Emekli Promosyonları Güncellendi**

Emekli vatandaşlar, kendi bankalarını kendileri seçebilirken kurum ve kuruluşlarda bu durum mutabakata bağlı olarak ilerlemektedir. İşte güncellenen promosyonlar…

**Kamu Bankaları ve Büyük Şirketler İhaleye Giriyor**

Kamu bankaları ve büyük şirketler çalışanın maaşını alacağı bankalar ile 3 yılda bir düzenli olarak ihaleye giriyor. Kurum ve kuruluşlar ile şirketler çalışanı maddi anlamda destek olacak ve en fazla ödemeyi veren banka ile sözleşme imzalamaktadır.

**Çalışan Promosyonları Emekli Promosyonlarından Daha Fazla**

Yapılan anlaşma sonucunda anlaşılan promosyon miktarı ise resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruluyor. Çalışan promosyonları emekli promosyonlarından daha fazla odeniyor. Geçen yıl çalışan promosyonları konusunda çeşitli anlaşmazlıklar yaşanırken özellikle öğretmenlerin ek ödemeleri konusunda yeterli olmayacak rakamlar açıklanmıştı, fakat 2023 senesinin ortasından itibaren bu ödemelerin miktarı arttırıldı ve arttırılan miktarla birlikte refah payı da arttı.

**Kocaeli Üniversitesi-Tüm Emekçilere Yüksek Promosyon**

Kocaeli Üniversitesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulundu. Ziraat Bankası ile 3 yıllık yapılan anlaşmanın feshedildiği ve TEB bankası ile anlaşmaya varıldığı yapılan açıklamada belirtiliyor. TEB Bankası tarafından Kocaeli Üniversitesinde çalışanlara 19.000 TL’lik promosyon ödemesi yapılacak.

**İlgili Bankalar Rakamlarını Açıkladı**

Kocaeli Üniversitesi’nde çalışan 5.635 çalışan vatandaş için geçen Cuma günü yapılan ihale kapsamında bankalar sunmuş oldukları rakamları açıkladı. En yüksek miktarı sunan banka TEB Bankası oldu ve ihaleyi aldı. Sendika temsilcileri ve basın mensuplarının alınmadığı toplantı sonuçlarını 5.000’den fazla çalışan büyük bir ilgi ve merakla takip etti. İhale YouTube üzerinden yapıldı ve sonuçlar Kocaeli Üniversitesi’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu.

**TEB Bankası İhaleyi Kazandı**

Akbank’ta 17.800 TL sunmuştu fakat TEB Bankası 19.000 TL sunarak ihaleyi aldı. Kocaeli Üniversitesinde çalışan vatandaşların yüzü güldü. TEB Bankası tamı tamına 19.000 TL promosyon sunuyor.

Bu promosyonlar çalışanların mali durumuna ciddi katkı sağlamaktadır ve önemli bir destek olarak görülmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.