EkonomiGenelTürkiye

Tuvalet kağıdı şimdi yarı fiyatıyla Migros’ta! Kaçırmayın!

Migros Sanal Market’te Tuvalet Kağıdında Yüzde 50 İndirim!

Migros Sanal Market, yeni kampanyasını duyurdu ve tuvalet kağıdı ürününde büyük bir indirim yaparak tüketicilere avantaj sağladı. 8’li tuvalet kağıdı ürünü, yapılan indirimle birlikte 49 TL’ye kadar düşürüldü. Bu indirim oranı ise tam yüzde 50 oldu.

Zamlar ve ekonomik olumsuzluklar sonucunda tüm dünyada ve ülkemizde pek çok ürün ve hizmette fiyat artışları yaşanmaktadır. Yapılan bu zamlar nedeniyle vatandaşların alım gücü ciddi şekilde azalmıştır. Bu durumda marketlerin gerçekleştirdiği indirim kampanyaları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte ve kaçırılmamaktadır.

Biz de sizler için market kampanyalarını yakından takip eden bir internet sitesiyiz ve en kısa sürede size sunmaya özen gösteriyoruz. Bu tür kampanyaları kaçırmamak için sitemizi takip etmeyi unutmayın. Peki Migros’un tuvalet kağıdı kampanyasının detayları nelerdir?

Migros Sanal Market’te Tuvalet Kağıdında Yüzde 50 İndirim!

Migros Sanal Market, yeni kampanyasını duyurdu. 8’li tuvalet kağıdı ürününde geçerli olan bu kampanya kapsamında yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. Sofia Parfümlü Tuvalet Kağıdı 8’li ürünü, kampanya sayesinde fiyatı 99,88 TL’den 49,90 TL’ye kadar düşürülmüştür.

Bu indirim kampanyasından yararlanmak için Money Bonus veya Migros Bonus kartlarından birine sahip olmanız gerekmektedir. Migros Sanal Market’in internet sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerde, bu indirimden yararlanabilirsiniz.

En güncel market kampanyalarından anında haberdar olmak için sitemizi takip etmeye devam edin. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve en kısa sürede size sunmaya çalışıyoruz.

Tuvalet kağıdı şimdi yarı fiyatıyla Migros'ta! Kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.