EkonomiGenelTürkiye

EYT ve BAĞ-KUR Emeklilerine Halkbank’tan 2.500 TL Ek Ödeme Müjdesi!

Emekli maaşı alan SSK Memur emeklisi, EYT, BAĞ-KUR, 4A, 4B, 4C emeklileri için müjde! Halkbank, emekli maaşı alanlara 2.500 TL ek ödeme yapacak. Bu güzel haber, milyonlarca emekliye son dakika duyuruldu. Temmuz 2023 emekli maaşı zammı, beklentilerin çok altında kalmıştı, ancak asıl sorun, emekli kök maaşı üzerinden hesaplama yapılmasıydı. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından en düşük emekli aylığına verilen destek kaldırıldı ve böylece en düşük emekli maaşı 7.500 TL seviyesinde kalmıştı.

Halkbank, emekli aylığı alanlara yönelik bir kampanya açıkladı. Yapılan açıklamada, emekli aylığı promosyonuna ek ödeme yapılacağı duyuruldu. Bankanın resmi internet sitesinden yayımlanan kampanya duyurusuna göre, ilk kez emekli aylığı alacak veya emekli maaşını Halkbank’a taşıyacak emekliler bu kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya başvuru şartları şu şekilde:

– Kampanya, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya Halkbank’a taşıyan müşteriler için geçerlidir.
– Kampanya kapsamında, emekli müşterilere Paraf veya Parafly bireysel kredi kartlarıyla 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında aylık 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapmaları halinde 500 TL ParafPara verilecektir.
– Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 3.000 TL olacaktır.
– İlk emekli maaşını Halkbank’tan alacak veya maaşını Halkbank’a taşıyacak olan emekli müşteriler, kampanyadan faydalanmak için Paraf Mobil Uygulaması size özel alanından kampanyaya katılabilir veya “KATIL” yazıp 3404’e SMS gönderebilir.
– Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli müşterilerin, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanya hakları iptal edilecektir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
– Alışverişlerin kayıt olmasını takiben gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Geçmişe yönelik harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir.

Bu kampanyadan yararlanan emekliler, aylık 5.000 TL üzeri her harcamaya 500 TL ParafPara kazanacak ve toplamda 2.500 TL ek ödeme almaya hak kazanacaklar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.