EkonomiGenelTürkiye

FOX TV’nin aniden yayından kaldırdığı 2 dizinin final kararı yapımcılar tarafından duyuruldu.

Kısmet ve Yaz Şarkısı Dizileri Reytinglerde Başarısız Oldu!

FOX TV’nin yaz aylarının başında seyirciyle buluşturduğu iki dizi olan Kısmet ve Yaz Şarkısı, reytinglerde beklenen başarıyı elde edemedi. Genç oyuncuların başrollerini paylaştığı bu iki dizi, yakın bir zamanda final yapacak.

Yaz Şarkısı 8. Bölümle Ekranlara Veda Ediyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yaz Şarkısı dizisi, Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’un başrollerini paylaştığı bir Pastel Film yapımıdır. Ancak bu dizi, 8. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Kısmet Dizisi de Final Yapıyor

Bir diğer iddialı dizi olan Kısmet, NTC Medya tarafından Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın başrollerini paylaştığı bir komedi dizisidir. Ancak beklenen başarıyı elde edemeyen dizi, ekran macerasını sonlandıracak. Kısmet dizisi, ya 10. bölümde sona erecek ya da 13. bölümü tamamlayacak. Ekip, kanaldan gelecek bölümle ilgili hazırlık yapacak.

4 Yeni Dizi Geliyor

Fox TV, Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın başrollerini paylaştığı Ruhun Duymaz adlı yazlık diziye ek olarak yeni sezonda Kirli Sepeti, Hudutsuz Sevda, Kader Bağları ve Yabani adlı dizileri de seyirciyle buluşturmayı planlıyor.

FOX TV'nin aniden yayından kaldırdığı 2 dizinin final kararı yapımcılar tarafından duyuruldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.