EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası, Ay Sonuna Kadar Başvurular İçin 10 Bin TL Faizsiz Nakit Veriyor!

İş Bankası Faizsiz Nakit Fırsatı Kampanyası Detayları

Kredi kartı kullanıcıları için İş Bankası tarafından sunulan faizsiz nakit fırsatı kampanyası, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu kampanyadan yararlanmak için belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir.

İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” Özelliği

İş Bankası müşterisi olmak ve 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi kullanmak için İşCep mobil uygulamasında bulunan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanabilirsiniz. Peki, bu kampanyanın detayları nelerdir?

Enflasyonun Yükselmesi ve Nakit İhtiyacı

Son dönemlerde dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan olaylar nedeniyle enflasyon oldukça yükselmiştir. Bunun sonucunda vatandaşların nakit ihtiyacı da artmıştır. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların sunduğu kredi fırsatlarını değerlendirmeye başlamıştır.

Ulak News olarak, faizsiz kredi fırsatlarını araştıran vatandaşlar için çeşitli bankalar tarafından sunulan kredi imkanlarını sizler için araştırıyoruz.

Kampanyanın Detayları

01.08.2023 – 31.08.2023 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler kampanyadan faydalanabilirler. Faizsiz Taksitli Nakit Avans için sunulan vade süresi 3 aydır.

Kampanyadan yararlanmak için kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olmalıdır. Ayrıca sunulan kredi sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanılabilir.

İş Bankası tarafından sunulan kampanya kapsamında, tanımlanan Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı en fazla 2 seferde ve toplamda belirlenen tutarı geçmemek kaydıyla kullanılabilir.

Bu krediden faydalanmak için kredi kartı başvurusunun kabul edilmesi gerekmektedir. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak kaydıyla 5.000 TL’ye kadar (5.000 TL dahil) faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilirler.

Ayrıca 3 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda faiz oranları uygulanmaktadır. Kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvurularının onaylanmasını takip eden 7 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi ise 31 Ağustos olarak belirlenmiştir.

İş Bankası, Ay Sonuna Kadar Başvurular İçin 10 Bin TL Faizsiz Nakit Veriyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.