EkonomiGenelTürkiye

SSK, Bağ-Kur’lu ve EYT’lilere 12.000 TL Ek Ödeme Müjdesi!

**Emeklilere Ek Ödeme Müjdesi: Detaylar ve Başvuru Koşulları**

**Bankalardan Emekli Promosyon Desteği Artıyor**

16 milyon emekli vatandaş için sabah saatlerinde sevindirici bir açıklama yapıldı. Bağ-Kur, SSK, 4C ve EYT’li emekliler için en az 12.000 TL değerinde ek ödeme yapılacağı duyuruldu. Böylelikle emeklilerin hesaplarına bu ek ödemeler yatırılacak. Peki, ödeme için başvuru koşulları ve detaylar neler?

**Ödeme Detayları**

16 milyon emekli vatandaş için yapılan bu ödeme açıklaması büyük bir sevinç yarattı. Ödemelerin detayları da netleşti ve başvuru süreci belirlendi. Hangi miktarda ve ne şekilde bir ek ödeme yapılacağı da açıklandı. Emeklilerin bu ödemeyi beklemesi sona erdi.

Ağustos ayında yapılacak olan maaş zammıyla birlikte emeklilere 12.000 TL’lik ek ödeme yapılacağı belirtildi. Bu ödemeler, emeklilerin IBAN numaraları üzerinden hesaplarına yatırılacak. Böylece emekliler, bu ek ödemeyi kolaylıkla alabilecekler.

**Bankalardan Emekliye Promosyon Desteği**

Emekli vatandaşlara bankalardan promosyon desteği de her geçen gün artıyor. Emekli maaşlarının zamlanmasıyla birlikte bankalar da promosyon kampanyalarını güncelledi. Kamu bankaları 5000 TL’ye kadar promosyon verirken, özel bankalar ise 15.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır.

Emekli vatandaşlar, hem kamu bankalarından hem de özel bankalardan maaşlarını taşımaları halinde bu promosyon ödemelerini birkaç gün içinde hesaplarına alabilmektedir. Kamu bankalarının ve özel bankaların resmi internet sitelerinden güncellenen promosyon miktarları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ödemelerin, başvuruların en geç 30 Ağustos 2023 tarihine kadar yapılması halinde hesaplara yatırılması planlanmaktadır.

SSK, Bağ-Kur'lu ve EYT'lilere 12.000 TL Ek Ödeme Müjdesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.